Βαθμολογία

Ο Αλέξης Κούγιας δικηγόρος της Λίντσεϊ Λόχαν

Πριν από μερικούς μήνες η Λίντσεϊ Λόχαν απέκτησε νυχτερινό μαγαζί στο Γκάζι, με το όνομά της. Μαζί της σε αυτό το εγχείρημα ήταν ο φίλος της και επιχειρηματίας Ντένις Παπαγεωργίου, με τον οποίο ήταν και ζευγάρι.

Η Λίντσεϊ Λόχαν, προσλαμβάνοντας ως δικηγόρο της τον Αλέξη Κούγια, γνωστοποίησε πως έχει συμβατικές οικονομικές απαιτήσεις από τους επιχειρηματίες του κλαμπ, τις οποίες θα προσπαθήσει να λύσει αρχικώς εξωδίκως. Παράλληλα, η ηθοποιός εκφράζει την αντίθεσή της με την προσπάθεια δημιουργίας επιχείρησης στη Μύκονο που θα φέρει το όνομά της.

Η ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια: «Το δικηγορικό μας γραφείο ανέλαβε την νομική εκπροσώπηση της κυρίας Lindsay Dee Lohan. Η κυρία Lohan, έχει συμβατικές οικονομικές απαιτήσεις από τους επιχειρηματίες, οι οποίοι εκμεταλλεύονται επιχειρηματικά το γνωστό nightclub της Αθήνας «LOHAN», τις οποίες το γραφείο μας θα προσπαθήσει να λύσει αρχικώς εξωδίκως.

Η κυρία Lohan έχει εκφράσει προς εμάς την αντίδρασή της για την προσπάθεια ιδρύσεως στη Μύκονο νέας επιχειρήσεως, η οποία θα χρησιμοποιεί ως τίτλο το επώνυμό της.

Αθήνα, 26/4/2017

Με εκτίμηση

Αλέξιος Κούγιας».