Βαθμολογία

Αποχώρησε ο Ντόστανιτς

Με τον Τόλη Τερζή θα πάει στο τελευταίο ματς της σεζόν η Βέροια, καθώς ο Ράτκο Ντόστανιτς αποχώρησε από την πόλη λίγο πριν ολοκληρωθεί η σεζόν. Ο λόγος, πάντως, είναι ένα προσωπικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

Από την ΠΑΕ τονίζουν, μάλιστα, πως ο Σέρβος τήρησε εξαιρετική στάση και ότι κανονικά θα έπρεπε να έχει αποχωρήσει πριν καν γίνει το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης. Ωστόσο, σεβάστηκε τη δουλειά του και κοούτσαρε την ομάδα στο συγκεκριμένο ματς.

Από εκεί και πέρα, οι Ημαθιώτες προετοιμάζονται για το ματς με την Ξάνθη με τον Μπαλάφα να μην υπολογίζεται λόγω τιμωρίας και τον Άρτσε λόγω τραυματισμού. Επιστρέφει ο Σισοκό, ο οποίος εξέτισε την ποινή του. Ταλαιπωρείται, πάντως, από ένα μικροπρόβλημα όπως και ο Κάλβο.

Τέλος, στη «Βασίλισσα του Βορρά» τονίζουν ότι θα πάνε στα Πηγάδια για το διπλό προκειμένου να τερματίσουν πάνω από τον Λεβαδειακό στη βαθμολογία. Υπενθυμίζεται πως έτσι ευελπιστούν να παραμείνουν στην κατηγορία σε περίπτωση που προκύψει πρόβλημα με τον Ηρακλή στο θέμα της αδειοδότησης. Εκείνοι λένε ότι «δεν θα έχουμε πρόβλημα, καταθέσαμε κανονικά φάκελο παρά τα όσα βγήκαν».

a-sports.gr