Βαθμολογία

Επιχείρηση για τη σύλληψη Σώρρα

H επιχείρηση κλιμακίου της Ασφάλειας Αττικής που βρισκόταν στο Αίγιο για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του Αρτέμη Σώρρα και της συζύγου του Βάιας Ρουγκλίου κατέληξε στην σύλληψη 19χρονου Πακιστανού που κατηγορείται για συμμετοχή στο φόνο και τον τεμαχισμό ομοεθνούς του στον Πύργο της Ηλείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Καθημερινής» ο νεαρός Πακιστανός συνελήφθη στις 04.00 τα ξημερώματα σε χωριό κοντά στο Αίγιο.
Τη μυστική επιχείρηση της Ασφάλειας Αττικής, έφερε στο φως η σύλληψη του 19χρονου, που κατηγορείται για τη δολοφονία και τον τεμαχισμό νεαρού. Ο δράστης συνελήφθη στις 04.00 τα ξημερώματα σε χωριό κοντά στην πόλη του Αιγίου. Εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ασφάλειας Αττικής που βρίσκονταν υπό άκρα μυστικότητα στην περιοχή. Εις βάρος του, διαπιστώθηκε ότι εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του ανακριτή Ηλείας για ανθρωποκτονία.

Υπενθυμίζεται πως στα τέλη Μαρτίου, αστυνομικοί της ίδιας υπηρεσίας (ΥΔΕΖΙ) είχαν μεταβεί στη Λακωνία έπειτα από πληροφορίες που ήθελαν τον Σώρρα να κρύβεται σε σπίτι κοντά στην Σπάρτη. Η έρευνα είχε αποβεί άκαρπη.