Βαθμολογία

Δημήτρης Γκατζούλης: Ήταν η χρονιά του!

Ο Δημήτρης Γκατζούλης με καταγωγή από τη Λάρισα είναι 18 χρονών και αποτελεί σίγουρα ένα από τα νέα παιδιά του νομού μας που διακρίνονται στο ποδόσφαιρο.

Συνέντευξη στην Βάσω Γκατζούλη

Ο ίδιος αγωνίζεται τη φετινή χρονιά στην ομάδα της Δήμητρας Γιάννουλης και οι στόχοι του είναι υψηλοί. Μετά από μία πολύ καλή σεζόν θέλει την επόμενη χρονιά να κάνει το βήμα παραπάνω και να καταφέρει όπως μας είπε ο ίδιος να παίξει σε υψηλό επίπεδο, αφού κάνει μεγάλο αγώνα. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής μας μίλησε για όλους και για όλα…

-Πες μας δύο λόγια για την πορεία σου μέχρι τώρα…

«Ξεκίνησα από τον Άρη Λάρισας σε ηλικία 7 ετών, έμεινα εκεί για 7 χρόνια. 14 ετών είχα την πρώτη μου συμμετοχή στην ανδρική ομάδα όπου σκόραρα κιόλας και έκανα 10 συμμετοχές. Προπονητές μου ήταν ο Γιώργος Στατήρης και Αλέκος Μπατσαράς. Έπαιζα στις Μικτές και με επέλεξαν για την Περιφερειακή ομάδα. Επίσης είχα πρόσκληση για την Προεπιλογή στην Εθνική Παίδων. Στη συνέχεια σε ηλικία 15 ετών πήγα στη Νίκαια με τεχνικό τον Μίλτο Ζιάκα, εκεί είχα 15 συμμετοχές όμως τραυματίστηκα και επέστρεψα μετά στο δεύτερο γύρο. Ήταν καλή η πορεία της ομάδας, τερματίσαμε 4η. Την επόμενη χρονιά έφυγαν αρκετοί παίκτες και πήγαν στον Τύρναβο. Δεν ενισχυθήκαμε, δεν πήγαμε καλά και η ομάδα για ένα παιχνίδι υποβιβάστηκε με τεχνικό το Νίκο Παπανικολάου. Ξεκινήσαμε στην Α1 και πάλι με πολλούς τραυματισμούς και έτσι στο τέλος δεν τα καταφέραμε να μείνουμε κατηγορία. Ο προπονητής της Δήμητρας Γιάννουλης Βασίλης Μπακογιάννης με είχε δει και μου πρότεινε να έρθω στην ομάδα όπου και αγωνίζομαι φέτος».

-Αγωνίζεσαι σε μια μεγάλη ομάδα τη Δήμητρα Γιάννουλης όπου έχει αναδείξει πολλά ταλέντα μέχρι σήμερα, ποιες είναι οι εντυπώσεις σου από τα αποδυτήρια;

«Το κλίμα είναι πολύ καλό, ο προπονητής βελτιώνει όλους τους παίκτες, η φιλοσοφία της ομάδας είναι να στέκεται στον έμπειρο κορμό όπως είναι ο Θώμος, ο Εμμανουήλ, ο Κοταρέλας και ο Μανάκας».

-Πες μας τη γνώμη σου για το επίπεδο των προπονήσεων, τη γνώμη σου με τον τεχνικό της ομάδας και ποιες είναι οι σχέσεις σου με τους συμπαίκτες σου…

«Γίνεται επαγγελματική δουλειά, ο προπονητής μας «το ψάχνει» για να γίνει ακόμη καλύτερος και να βοηθήσει και όλα τα παιδιά. Η σχέση μου είναι άριστη με τους συμπαίκτες μου. Οι μεγάλοι παίκτες μας βοηθούν όλο και περισσότερο».

-Ποια είναι η εικόνα που δείξατε στο πρωτάθλημα και επίσης αν βγαίνουν τα στοιχεία στον αγωνιστικό χώρο που γίνονται στις προπονήσεις…

«Η εικόνα που δείξαμε είναι πολύ καλή, αν και παίξαμε κυρίως με τους δύο έμπειρους παίκτες και όλοι οι άλλοι ήταν μικροί. Προσπαθήσαμε πολύ αν και η ομάδα έκανε μια μικρή «κοιλιά». Στη πορεία ξανά βρήκαμε τον καλό μας εαυτό και γίναμε πάλι όπως απαιτεί η ιστορία της ομάδας».

-Πιστεύεις πως η ομάδα είχε τις δυνατότητες να τερματίσει ψηλότερα;

«Σίγουρα θα μπορούσε η Δήμητρα Γιάννουλης να βγει και δεύτερη στην κατάταξη με το υλικό που ξεκίνησε τη φετινή χρονιά εάν δεν είχαμε τα προβλήματα τραυματισμών».

-Πως είδες τις υπόλοιπες αντίπαλες ομάδες στο πρωτάθλημα;

«Όλες οι ομάδες ήταν ανταγωνιστικές, δύσκολες και όλες ακόμη το παλεύουν μέχρι τέλους».

-Πόση σημασία έχει για σένα αυτό που κάνεις στο ποδόσφαιρο;      

«Το ποδόσφαιρο είναι όλη μου η ζωή, γιατί το αγαπάω, έχω βάλει κάποιους στόχους και προσπαθώ χρόνο με το χρόνο να γίνομαι καλύτερος. Αν αυτό το πετύχω θα το δείξει η πορεία».

-Ποια είναι τα όνειρα και οι φιλοδοξίες σου και τι πιστεύεις πως πρέπει να βελτιώσεις όσον αφορά το ποδόσφαιρο;

«Τα όνειρά μου είναι να παίξω μπάλα σε υψηλό επίπεδο, πιστεύω πως όσο θα είμαι ψηλότερα θα πρέπει να δουλεύω για να γίνομαι ακόμη καλύτερος».

-Πιστεύεις πως τα νέα παιδιά στην Ελλάδα παίρνουν αυτό που δικαιούνται για να προχωρήσουν στο ποδόσφαιρο;

«Πιστεύω πως τα παιδιά στην Ελλάδα δεν παίρνουν τις ευκαιρίες που τους αναλογούν γιατί όλο το οικοδόμημα βασίζεται σε λάθος νοοτροπία αφού δεν χρησιμοποιούνται παίκτες από τις Ακαδημίες, με αποτέλεσμα τα νέα παιδιά να χάνουν τις ευκαιρίες».

-Τη γνώμη σου για το athleticlarissa.gr…

«Πιστεύω ότι το athleticlarissa.gr είναι το καλύτερο σάιτ στο νομό γιατί έχετε πολύ όρεξη και αγαπάτε αυτό που κάνετε. Ότι σας δίνεται το «αρπάζεται από τα μαλλιά» και δεν αφήνεται κυριολεκτικά καμία είδηση να πάει χαμένη».