Βαθμολογία

Χαντί: «Πάμε να κερδίσουμε τα ντέρμπι»

Δηλώσεις σε τηλεοπτικό σταθμό του Ηρακλείου ( ΚΡΗΤΗ TV), έκανε ο μέσος του ΟΦΗ Άγγελος Χαντί, ο οποίος αναφέρθηκε στην πορεία που έχουν τις τελευταίες αγωνιστικές οι Κρητικοί, ενώ παράλληλα τόνισε ότι οι «ασπρόμαυροι» δεν βρίσκονται εκεί που τους αξίζει αλλά και στην κατηγορία που πρέπει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Τους λόγους που η ομάδα του βρίσκεται μακριά από τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας: «Καταρχάς, είναι ωραίο να παίζεις στον ΟΦΗ! Από κει και πέρα, είναι βέβαιο πως ο ΟΦΗ δε βρίσκεται εκεί που του αξίζει και στην κατηγορία που του αξίζει! Δε ξεκινήσαμε την περίοδο όπως πρέπει! Αν μας "τσίμπησε μια μύγα τώρα, αυτό έπρεπε να είχε γίνει από την αρχή»

Τον ρόλο που παίζει η ψυχολογία σε μία ομάδα: «Όταν κερδίζεις η ψυχολογία σου σίγουρα είναι ανεβασμένη! Και γω προσωπικά όπως και οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές χρειαζόμαστε την καλή ψυχολογία! Πρέπει να σας πω παράλληλα πως έχουμε τεράστια ευθύνη γιατί φέραμε τον ΟΦΗ στην 4η θέση! Εμείς τώρα πρέπει να δείξουμε ποιοι είμαστε και πως είμαστε στον ΟΦΗ!»

Τα επερχόμενα ντέρμπι: «Σεβόμαστε τον κάθε αντίπαλο που έχουμε και βλέπουμε τι κάνει η δική μας ομάδα! Εγώ προτιμώ να παίζω σε ομάδες σαν τον ΟΦΗ από μια ομάδα που ενδεχομένως πάρει την άνοδο! Και βέβαια όταν αγαπάς μια ομάδα σε κάνει να είσαι ψυχωμένος! Εμείς πάμε τώρα για να κερδίσουμε τα ντέρμπι και ξέρουμε πως δυο από αυτά είναι σπίτι μας και θα έχουμε τον κόσμο μας!"

Τον κόσμο της ομάδας: «Θα πω πως θέλουμε να συνεχίσουν να είναι δίπλα μας! Να είναι κοντά μας! Θα τους ζητήσω συγνώμη που δεν είμαστε στην πρώτη δυάδα και θα κάνουμε τα πάντα στη συνέχεια για να τους κάνουμε χαρούμενους!»