Βαθμολογία

Σταματίου: «Το μεγαλείο της ΑΕΛ το γνωρίζει όλη η Θεσσαλία»

Στο ΑΕΛ RADIO και την εκπομπή του Ντίνου Εξαρχάκη «φιλοξενήθηκε» ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ Κώστας Σταματίου, ο οποίος έκανε λόγο για την ΑΕΛ αλλά και τον Απόλλωνα Λάρισας.

Δείτε αναλυτικά όλα όσα είπε:

«Ήταν μια δύσκολη χρονιά για την ΑΕΛ αλλά ήμουν αισιόδοξος γιατί ήξερα τον παλμό αυτής της ομάδας. Παίζει μεγάλο ρόλο η ιστορία και η φανέλα της ΑΕΛ και αυτό ήταν ένα μεγάλο ατού για τους παίκτες της ΑΕΛ. Αξίζουν συγχαρητήρια στην διοίκηση, τους προπονητές και κυρίως στους παίκτες, οι οποίοι κάτω από πίεση τα κατάφεραν. Η ΑΕΛ βάζει τις βάσεις ομάδας Σούπερ Λιγκ.»

«Οι καλές ομάδες δεν γίνονται με ''ράβε-ξήλωνε''. Τώρα ξέρουν ποιούς παίκτες να κρατήσουν στην ΑΕΛ, οι παίκτες που θα μείνουν θα έχουν τις εμπειρίες. Η ΑΕΛ έχει χρόνο με ψυχραιμία να τα κάνει όλα σωστά. Οι παίκτες που θα έρθουν θα πρέπει να είναι μεγάλης εμβέλειας παίκτες για να προσελκύσουν και τον κόσμο της ΑΕΛ στο γήπεδο. Η ΑΕΛ δεν πρέπει να παλεύει για να σωθεί με τίποτα. Να είναι πιο ανταγωνιστική.»

«Το μεγαλείο της ΑΕΛ το γνωρίζει όλη η Θεσσαλία. Να μην ξεχάσω να δώσω και συγχαρητήρια στην ομάδα του Απόλλωνα για τη σταθερότητα που έχει. Υποκλήθηκε όλη η Γ' Εθνική στην ομάδα του Απόλλωνα. Συγχαρητήρια στην διοίκηση, τον προπονητή της ομάδας Σάκη Θεοδοσιάδη που είναι ένας εξαιρετικός τεχνικός.»