Βαθμολογία

Διπλή πρόκριση για το Αριστοτέλειο στους σχολικούς

Με τη συμμετοχή των 8 φιναλίστ και εκατοντάδων εθελοντών-μαθητών διεξήχθησαν στο Πανηπειρωτικό Στάδιο Ιωαννίνων οι ημιτελικοί των Πανελληνίων Σχολικών Αγώνων Ποδοσφαίρου Λυκείων Ελλάδας στις κατηγορίες αγοριών και κοριτσιών.

Τη μαθητική ποδοσφαιρική γιορτή, για την άρτια διοργάνωση της οποίας η ΕΠΟ ευγενικά συνεισέφερε εκατό μπλουζάκια για τους εθελοντές-μαθητές και μπάλες στις συμμετέχουσες ομάδες, παρακολούθησε το μέλος της ΠΔΕ, Ζήσης Βρύζας που θα δώσει το παρών και αύριο στους τελικούς.

Εκεί όπου την πρόκριση πήραν τα Εκπαιδευτήρια Ζηρίδη Αττικής που νίκησαν 2-0 το ΓΕΛ Περάματος Ρεθύμνου και το Αριστοτέλειο Κολλέγιο Θεσσαλονίκης που συνέτριψε με 10-1 το 4o ΓΕΛ Χαϊδαρίου Αττικής. Στα κορίτσια τον τίτλο θα διεκδικήσουν και εδώ το Αριστοτέλειο Κολλέγιο Θεσσαλονίκης που επικράτησε με 6-1 το 1o ΓΕΛ Ιεράπετρας Λασιθίου και το 1o ΓΕΛ Σπάρτης Λακωνίας που επιβλήθηκε 3-0 το 3o ΓΕΛ Ηρακλείου Αττικής.

Οι τελικοί θα διεξαχθούν αύριο (26/4) στο Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων «Οι Ζωσιμάδες», με ώρα έναρξης στις 10:00 για τα κορίτσια και στις 12:00 για τα αγόρια, ενώ στις 14:30 είναι προγραμματισμένη η τελετή λήξης και οι απονομές των τροπαίων.

φωτό: passports.gr