Βαθμολογία

Πρίντεζης: «Καλύτεροι από την Εφές»

Δηλώσεις ενόψει της αυριανής (26/4) αναμέτρησης με την Αναντολού Εφές στην Πόλη έκανε ο Γιώργος Πρίντεζης.

Ο εκ τω κορυφαίων παικτών των πρωταθλητών Ελλάδος τόνισε ότι ο Ολυμπιακός είναι καλύτερη ομάδα από τους Τούρκους, έχει εστιάσει στην λάθη του και θα τα διορθώσει προκειμένου να κάνει την ανατροπή των δεδομένων και να πάρει εκ νέου το πλεονέκτημα για την πρόκριση στο φάιναλ φορ.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του 32χρονου άσου:

«Είναι μια σειρά δύσκολων παιχνιδιών. Θεωρητικά είναι θετικό να έχεις το πλεονέκτημα, όμως το βασικό είναι να έχεις το 5ο παιχνίδι στην έδρα σου. Έχουμε εντοπίσει τι μας στοίχισε και θα το διορθώσουμε. Και 2-0 να προηγούμασταν, πάλι για τη νίκη θα πηγαίναμε. Δεν είναι εύκολα παιχνίδια. Είναι μια ομάδα με ταλέντο, αλλά θεωρώ πως σε γενικές γραμμές είμαστε καλύτεροι. Δεν πρέπει να μείνουμε στα λόγια.

Μέχρι τώρα έχουμε παίξει καλή άμυνα. Οι αντίπαλοι μας έβαλαν κάποια εύκολα αλλά και κάποια τυχερά καλάθι. Ξέρουμε τι μπορούν να κάνουν και πάμε να κερδίσουμε. Και τα δύο παιχνίδια της μέχρι τώρα σειράς, θα αποτελέσουν οδηγοί. Το σημαντικό είναι να κοιτάς και τα θετικά και τα αρνητικά και να μην επηρεάζεσαι από το αποτέλεσμα, το οποίο πρέπει να ξεχνάς την αμέσως επόμενη μέρα».