Βαθμολογία

Χαλκίδης: «Προτιμώ να βγει η Λαμία»

Την προτίμηση του στην ομάδα της Λαμίας για την άνοδο στην Super League εξέφρασε ο πρώην πρόεδρος του Πανσερραϊκού Παναγιώτης Χαλκίδης ενόψει μάλιστα και του κυριακάτικου (30/4) αγώνα της σερραϊκής ομάδας με τον Άρη.

Η δήλωση αυτή ήταν αρκετή προκειμένου να ανάψει ...φωτιές, αν και όπως ανέφερε ο πρώην πρόεδρος των "λιονταριών" οι σχέσεις με τον Άρη είναι πολύ καλές και δεν έχει να κάνει με την αντιπαλότητα λόγω κοινών στόχων πριν δυο χρόνια, ενώ δήλωσε κατηγορηματικά ότι ο Πανσερραϊκός θα παίξει για την ιστορία του σε όλα τα εναπομείναντα παιχνίδια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Σε ερώτηση για το επίπεδο της διαιτησίας της Stoiximan Football League και κυρίως για τους αγώνες της Λαμίας είπε:

«Δεν θέλω να μπω σ’ αυτή τη διαδικασία, δεν άπτεται τις αρμοδιότητάς μου. Μην με βάζετε να έρθω σε αντιπαράθεση με ανθρώπους που δεν φταίνε. Δεν είναι αρμοδιότητα του προέδρου να κρίνει τον κάθε βλαμμένο ή ανίκανο».

Σε ερώτηση για την δική του προτίμηση για την άνοδο τόνισε:

«Λόγω της αντιπαλότητας που είχαμε με τον Άρη, προτιμώ να βγει η Λαμία».

Σε ερώτηση σχετικά με τις σχέσεις του Πανσερραϊκού με τον Άρη, οι οποίοι θα συγκρουστούν την προσεχή Κυριακή δήλωσε:

«Εγώ τα παρακολουθώ σαν θεατής. Με τον Άρη είχαμε μια χρονιά αντιπαλότητας λόγω κοινών στόχων. Εμπειρικά βλέπω ότι ο Άρης έχασε έδαφος και τα δύο φαβορί είναι ο Απόλλων και η Λαμία. Μακάρι να τους κερδίσει και τους δύο ο Άρης και να πάρει το πρωτάθλημα. Με την τωρινή διοίκηση του Άρη έχουμε καλές σχέσεις, ήταν άψογη η φιλοξενία μας στον αγώνα του πρώτου γύρου κι εμείς θα ανταποδώσουμε».

Τέλος σε ερώτηση για το αν ο Πανσερραϊκός θα δεχθεί πριμ από άλλη ομάδα ώστε να κερδίσει τον Άρη απάντησε:

«Εμείς θα παίξουμε για την ιστορία μας. Δε υπάρχει περίπτωση να έρθει η Λαμία και να μας πει ‘κερδίστε’ κι εμείς να το δεχθούμε. Ούτε μία στο εκατομμύριο. Δεν υπάρχει περίπτωση να δεχθεί χρήματα ο Πανσερραϊκός».