Βαθμολογία

Γενική είσοδος 5 ευρώ στο Ατρόμητος - Πλατανιάς

Γενική είσοδο 5 ευρώ θα υπάρχει στην αναμέτρηση της τελευταίας αγωνιστικής ανάμεσα στον Ατρόμητο και τον Πλατανιά στο Περιστέρι, όπως αποφάσισε η διοίκηση της αθηναϊκής ομάδας.

Έτσι όποιος επιθυμεί να βρεθεί στο κυριακάτικο (30/4 19:00) παιχνίδι θα μπορέσει να το πράξει πληρώνοντας μόλις 5 ευρώ, ενώ τα εισιτήρια είναι διαθέσιμα είτε μέσω internet, είτε από τα εκδοτήρια του γηπέδου στο Περιστέρι.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση του Ατρόμητου:

«Το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων της ΠΑΕ Ατρόμητος ενημερώνει τους φιλάθλους μας ότι είναι ανοικτή η υπηρεσία «print@home» για την αγορά εισιτηρίου του κυριακάτικου αγώνα με τον Πλατανιά.

Επισκεφθείτε την ηλεκτρονική μας σελίδα πατώντας στο http://online2.theasis.cy.net/ticketonline/atromitos/ και εξασφαλίστε έγκαιρα το εισιτήριο για την αναμέτρηση. Το τυπώνεις και έρχεσαι στο γήπεδο!.

Γενική είσοδος στις Θύρες 2, 4, 5 και 7: 5 ευρώ. Στη Θύρα 3 (VVIP): 20 ευρώ.Η πώληση εισιτηρίων από το γραφείο διαχείρισης (θύρα 2) θα γίνει την Παρασκευή από τις 15.00 μέχρι τις 20.00 και το Σάββατο από τις 10.00 μέχρι τις 14.00.

Για την πώληση εισιτηρίου είναι απαραίτητος ο αριθμός Αστυνομικής Ταυτότητας αλλά και ο αριθμός ΑΜΚΑ υπέρ του φιλάθλου του οποίου εκδίδεται».