Βαθμολογία

Γκόλιας: «Μας δίνει ώθηση ο κόσμος...»

Στο ΑΕΛ RADIO και την εκπομπή του Ντίνου Εξαρχάκη «φιλοξενήθηκε» ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ Νίκος Γκόλιας, ο οποίος έκανε λόγο για το φετινό πρωτάθλημα, την ΑΕΛ αλλά και το μέλλον του συλλόγου.

Δείτε αναλυτικά όλσα όσα είπε:

Για τη φετινή χρονιά, είπε:

«Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους συμπαίκτες μου, το προπονητικό τιμ, του φιλάθλους που κάναμε ένα δυνατό τιμ και πετύχαμε τον στόχο μας. Η ομάδα έδειξε χαρακτήρα σε ματς τελικούς, ήταν μια δύσκολη χρονιά.Θα θέλαμε όλη την χρονιά το γήπεδο να ήταν όπως η τελευταία αγωνιστική. Ξέραμε ότι ήμαστε σε μια ομάδα που έχει ζήσει μεγάλες στιγμές. Ηταν μια χρονιά με πολλά παιδιά χωρίς εμπειρία, όπως και εγώ. Δεν αρμόζει στην ιστορία της ΑΕΛ να μιλάμε για παραμονή, αλλά χρειάζεται υπομονή ώστε να στεθεροποιηθεί η ομάδα στην απόδοσή της.»

Για τον νέο τεχνικό του συλλόγου Αντρέ Πάους, τόνισε:

«Ο ερχομός του νέου προπονητή έδωσε ένα διαφορετικό πλάνο και εμια ψυχραιμία στην ομάδα. Ξέαρμε βέβαια πως το αποτέλεσμα με την Ξάνη ήταν αυτό που θέλαμε. Μιλήσαμε μεταξύ μας και ξέραμε πως θέλαμε το αποτέλεσμα. Καταφέραμε να πάρουμε τη σημαντική νίκη.»

Για την παρουσία του κόσμου στο γήπεδο, σχολίασε:

«Εγώ είχε μιλήσει και πριν τον αγώνα και είπα πως προσωπικά ο κόσμος μου δίνει ώθηση αλλά και όλοι οι συμπαίκτες μου έχουν την ίδια αποψη.»

Για τον ίδιο και αν βλέπει πως υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης για εκείνον, τόνισε:

«Από τη στιγμή που είσαι σε μια τόσο μεγάλη ομάδα, πρέπει να δουλεύεις και να γίνεσαι καλύτερος γιατί πολλοί μας ζηλεύουν που βρισκόμαστε σε αυτήν την θέση. Όλοι κρινόμαστε και κανείς δεν είναι μόνιμός στην ομάδα.»

Για το γκολ του Νίκου Αναστασόπουλου με αντίπαλο την Ξάνθη, σχολίασε:

«Πιστεύω μόνο ο Νικόλας μπορούσε να βάλει αυτό το γκολ.»

Για το γκολ που είχε πετύχει ο ίδιος κόντρα στον Ολυμπιακό, είπε:

«Μακάρι να υπάρξουν και άλλες ανάλογες στιγμές. Κόντρα στον πρωταθλητή Ολυμπιακό δεν φάνηκε καμία διαφορά με τον κόσμο μαζί μας.»

Για το γεγονός πως οι αμυντικοί έχουν βρει αρκετές φορές δίχτυα στην ομάδα, δήλωσε:

«Ο Φάρκας έχει βάλει γκολ, ο Γιοβάνοβιτς με τα Γιάννενα, αλλά και ο Ρέντζας με τον Λεβαδειακό, έδωσαν λύση επιθετική. Μπορεί να μην είναι το στοιχείο μας, αλλά αν μπορείς να κάνεις κάτι και σαν επιθετικός πρέπει να το κάνεις.»