Βαθμολογία

«Τον σκότωσαν με σιδερόβεργα και τον άφησαν νεκρό»

Η υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη συγκλονίζει ακόμη και σήμερα το πανελλήνιο με τα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Ο εισαγγελέας εφετών έχει στα χέρια του καταθέσεις και φωτογραφίες, τη μέρα που βρέθηκε νεκρός στην περιοχή ανάμεσα σε Ανατολή και Κατσικά στα Γιάννενα, ο άτυχος φοιτητής.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Starpress» (24/4), δίπλα από τον φοιτητή εντοπίστηκε ένα μαχαίρι και σύμφωνα με πληροφορίες ο Βαγγέλης Γιακουμάκης έφερε τραύμα στο δεξί του χέρι.

Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει ο ντέντεκτιβ Κ. Σπύρου, κάποιοι χτύπησαν τον σπουδαστή με σιδερόβεργα και έσπευσαν να εξαφανιστούν. Ο εισαγγελέας έχει αναφορά ιδιωτικού αστυνομικού, ο οποίος είχε εντολή από συγγενή της οικογένειας να ψάξει την υπόθεση.

Σε φωτογραφίες φαίνεται το άψυχο σώμα του Βαγγέλη Γιακουμάκη, σε καλή κατάσταση σε αντίθεση με το κεφάλι του αλλά και το δεξί χέρι του. «Απο τις φωτογραφίες και την έρευνα προκύπτει πως ο Βαγγέλης είχε κακώσεις προθανάτιες. Και δεν το λέω εγώ. Το λένε επιστήμονες που γνωρίζουν. Τα αναφέρω όλα αναλυτικά στον Εισαγγελέα και περιμένω να δω πώς θα δικαιολογήσουν τις εικόνες», είπε ο κ. Σπύρου.

Ερωτηθείς για το εάν οι εικόνες αυτές είναι μέρος της δικογραφίας απάντησε: «Δεν το γνωρίζω. Και ειλικρινά απορώ πώς μέχρι σήμερα δεν έχει καθαρίσει αυτή η ιστορία και οι ένοχοι οι δολοφόνοι να καθίσουν στο σκαμνί».