Βαθμολογία

Η ΕΠΣ Σερρών πρωταθλήτρια στους νέους, 3-2 την ΕΠΣ Ηρακλείου (video)

Πρωταθλήτρια του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων σε επίπεδο νέων αναδείχθηκε η ΕΠΣ Σερρών που επικράτησε με 3-2 της ΕΠΣ Ηρακλείου στον μεγάλο τελικό που έλαβε χώρα στο γήπεδο της Βάρης.

Οι Σερραίοι αν και βρέθηκαν να χάνουν με 0-1, έκαναν την ανατροπή πριν ακόμα ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο και παρότι οι νησιώτες μείωσαν στην επανάληψη δεν μπόρεσαν το κάτι παραπάνω και έτσι ο τίτλος κατέληξε στην ΕΠΣ Σερρών.

Η ΕΠΣ Ηρακλείου άνοιξε το σκορ στο 18' με τον Νοικοκυράκη για να κάνει μέσα σε διάστημα έξι λεπτών, η τυπικά γηπεδούχος το 0-1, 3-1 με τέρματα του Σίψη στο 39', του Αραμπατζή στο 44' και του Φάκη ένα λεπτό αργότερα. Η ομάδα του Ηρακλείου το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στο τελικό 3-2 στο 62' με τον Μακρυγιαννάκη.

">http://

ΕΠΣ Σερρών: Μαδένης, Θωμαΐδης, Παπαδόπουλος, Θεοδωρίδης (46' Αποστολόπουλος), Δήμος, Γιαξής, Αναγνωστάκης (71' Νέος), Αραμπατζής, Φακής, Σιψής (88' Μαϊκόπουλος), Κιουτσεκτσίδης.

ΕΠΣ Ηρακλείου: Κοιλάδης, Μακρυγιαννάκης, Καλαϊτζάκης 51' Παπαδάκης), Χαϊντίνι, Νοικοκυράκης, Κουγιουμουτζής (63' Αρχοντάκης), Κουρίνος, Ζερβάκης, Χιώτης, Αλεξάκης, Δολαψάκης.

πηγή: telesport.gr