Βαθμολογία

Μπαστακός: «Ανήκω στον Ατρόμητο, δέθηκα με τον Ηρακλή»

Ο Μιχάλης Μπαστακός μίλησε για την παραμονή του Ηρακλή στη Super League και το μέλλον του, καθώς ανήκει στον Ατρόμητο...

Ο Μιχάλης Μπαστακός μίλησε στον Arena fm 89,4 και μεταξύ άλλων τόνισε:

"Έκανα ό,τι μπορούσα και στο χθεσινό  ματς. Αγωνίζομαι πάντα για το καλύτερο.

-Πριν λίγο καιρό κάποιοι έλεγαν ότι ο Ηρακλής θα πέσει σίγουρα, αλλά εμείς πιστεύαμε ότι θα τα καταφέρουμε. Ο προπονητής μας έλεγε να συνεχίσουμε, να μην το βάζουμε κάτω.

-Είμαι πολύ χαρούμενος που παίζω με τον Περόνε. Πήρα πολλά από αυτόν. Αυτούς τους 5 μήνες έμαθα πολλά πράγματα. Είναι πολύ έξυπνος επιθετικός, δεν έχω λόγια γι' αυτόν.

-Στο γκολ ένιωσα σαν να είμαι χρόνια στον Ηρακλή. Πήγα στον κόσμο. Είμαστε μια παρέα και ο ένας βοηθά τον άλλον. Είναι φανταστικό το κλίμα. Θα μου μου μείνουνε πολλά πράγματα από την παρουσία μου εδώ αυτούς τους μήνες.

-Ο κόσμος στα δύσκολα ήταν δίπλα μας. Μας πίστευε και μας έδινε δύναμη. Δεν έσκασε η βόμβα στα χέρια μας. Τελειώσαμε και πριν καν τελειώσει το πρωτάθλημα μείναμε κατηγορία, ενώ κυνηγούσαμε τη Λιβαδειά. Καθοριστικά ήταν τα ματς με Γιάννινα και Βέροια. Ήταν όλοι τελικοί για εμάς. Ήμασταν συνεχώς με την πλάτη στον τοίχο.

-Μου λέγανε κάποιοι τα Χριστούγεννα, θα πας στον Ηρακλή, είσαι τρελός; Είδα το ρόστερ και είπα δε γίνεται να πέσει αυτή η ομάδα, θα πάω να παλέψω κι εγώ μαζί τους. Τεράστια ομάδα ο Ηρακλής, βαριά φανέλα, φοβερός λαός.Το οικονομικό το ήξερα ότι ήταν πολύ δύσκολο. Μίλησε όμως με τα παιδιά και μου είπαν το κλίμα είναι απίστευτο.

-Για το αν θα παραμείνω.... Ανήκω στον Ατρόμητο. Δέθηκα με τον Ηρακλή, δεν το περίμενα αυτό. Θα δούμε τι θα γίνει όταν τελειώσει το πρωτάθλημα. Είναι θέμα των ομάδων."