Βαθμολογία

Έτοιμη για το Survivor 2 η Ειρήνη Κολιδά!

Για όλα μίλησε η Ειρήνη Κολιδά σε συνέντευξή της στο «Έθνος της Κυριακής» (23/4). Η «μαχήτρια» του Survivor αποκάλυψε πως η παραγωγή της πρότεινε να συμμετάσχει και στον επόμενο κύκλο του παιχνιδιού.

«Αυτό ναι, το συζητήσαμε. Μας είπαν αν θέλουμε να πάρουμε μέρος στον επόμενο κύκλο του προγράμματος. Το θέλω και θα το σκεφτώ πολύ σοβαρά. Να έχουμε πρώτα την υγεία μας. Σκέφτομαι το σήμερα, δεν σκέφτομαι το αύριο», είπε.

Σχετικά με την αμοιβή που ήρε από το παιχνίδι η personal trainer δήλωσε: «Αυτός ήταν ένας από τους βασικούς λόγους που πήρα μέρος στο Survivor. Το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων έχουν ήδη πάει για ανάγκες διαβίωσης της μητέρας μου και του παιδιού. Είμαι η μόνη που συνεισφέρω οικονομικά στην οικογένεια αυτή τη στιγμή. Επειδή θα αργήσω να δουλέψω και τα υπόλοιπα θα πάνε στην καθημερινότητά μας».

Ερωτηθείσα για την αμοιβή που ανέφεραν δημοσιεύματα πως έλαβε μετά το ατύχημα, η Ειρήνη Κολιδά τόνισε πως ούτε εκείνη ούτε ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης πήραν κάποια χρήματα. «Όχι, σε καμία περίπτωση. Δεν πήραμε καμία αποζημίωση», είπε χαρακτηριστικά.