Βαθμολογία

Φαράντος: «Είχαμε δύο μεγάλους αντιπάλους»

Πάλεψε πολύ για να πάρει θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην ΑΕΚ, αλλά δεν τα κατάφερε ο Λεβαδειακός το βράδυ της Κυριακής (23/4). Γνώρισε την ήττα με 2-0 και αποχαιρέτησε τη Σούπερ Λίγκα λόγω και των αποτελεσμάτων των άλλων ματς.

Στη συνέντευξη Τύπου ο Δημήτρης Φαράντος ήταν σκασμένος με την έκβαση του ματς και αναφέρθηκε τόσο στις σημαντικές ευκαιρίες που έχασαν οι Βοιωτοί, όσο και στις αποφάσεις του διαιτητικού τρίου.

Αναλυτικά: Ευχαριστώ τους ποδοσφαιριστές για τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν σήμερα σε ένα τόσο δύσκολο παιχνίδι. Είχαμε σημαντικές απουσίες ώστε να φρεσκάρουμε την επίθεσή μας γιατί χρειαζόμασταν οπωσδήποτε τη νίκη σήμερα. Παρόλα αυτά η ομάδα πιστεύω ότι ήταν πολύ καλή αλλά είχε δύο μεγάλους αντιπάλους σήμερα.

Ο ένας ήταν ο παράγοντας τύχη. Πάνω από 5-6 κλασικά τετ α τετ έχασε η ομάδα. Φέτος δεν θυμάμαι να έχουμε χάσει τόσες κλασικές ευκαιρίες και έτυχε να γίνει αυτό. Και έτυχε να γίνει στο πιο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς. Ο άλλος αντίπαλος ήταν, όπως θα είδατε κι εσείς... Δεν αρέσει σε κανέναν να διαμαρτύρεται για τους διαιτητές, αλλά ήταν λάθη πολλά προς μία κατεύθυνση. Μιλάμε για τραγικά λάθη. Μιλάμε για κόκκινες, για πέναλτι, για φάσεις που είναι... Κι όλα αυτά ενώ το ματς ήταν στο 0-0».