Βαθμολογία

Δάκρυσε ο Παντελίδης

Αγωνιστικά ο Ηρακλής έμεινε στη Σούπερ Λίγκα και τα εύσημα πάνε στον Σάββα Παντελίδη και τους παίκτες του. Ο τεχνικός του «Γηραιού» δάκρυσε στη συνέντευξη Τύπου λόγω της έντονης συγκινησιακής φόρτισης, ενώ δεν παρέλειψε να... πετάξει το μπαλάκι στη διοίκηση, λέγοντας ότι είναι η κατάλληλη ώρα να αναλάβει τις ευθύνες της.

Αρχικά, ο Παντελίδης ανέφερε: «Είναι λίγο δύσκολο να βάλω σε σειρά τα συναισθήματά μου. Ήταν μία προσπάθεια έξι μηνών με πολύ δύσκολες συνθήκες. Με στιγμές που νιώσαμε πως δύσκολα θα γυρίσει η κατάσταση. Είμαι χαρούμενος για τους παίκτες που έχω στα αποδυτήρια και τους συνεργάτες μου.

Τα πόδια μας έτρεμαν, δεν είχαμε αυτοπεποίθηση, δεχτήκαμε και το γκολ και τα πράγματα έγιναν δύσκολα. Αποφασίσαμε να κάνουμε δύο αλλαγές. Η μία ήταν αναγκαστική του Αργυρόπουλου και έτσι ρισκάραμε.

Ήταν παιχνίδι χωρίς γυρισμό. Η θέληση μάς έδωσε τη νίκη. Ευχαριστώ τον κόσμο, μας έδωσε τεράστια ώθηση σε όλη τη χρονιά. Κατορθώσαμε να κερδίσουμε ένα παιχνίδι που ήταν δύσκολο να ανατραπεί. Ο Παναιτωλικός ήρθε να κάνει αυτό που πρέπει. Ήρθε να κερδίσει. Νομίζω το ποδόσφαιρο έτσι θα πάει μπροστά. Τους δίνω συγχαρητήρια.

Δείξαμε πως εμείς το καράβι το φέραμε εκεί που είχαμε πει. Διώξαμε τη “βόμβα” από τα χέρια μας. Δεν ξέρω αν θα είναι αρκετό, αλλά θέλω να ευχαριστήσω όσους ήταν δίπλα μας σε μία μοναδική διαδρομή. Αν δεν ήταν ο Ηρακλής, αυτή η φανέλα, όχι απλά δεν θα πανηγυρίζαμε, αλλά δεν θα κατέβαινε καν. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους. Ακόμα και σε αυτούς που δεν μας πίστεψαν».

Και πρόσθεσε: «Υπήρχαν μερικά σημεία στην διαδρομή αυτή που όσο κι αν πειράξει κάποιον εγώ θα το πω γιατί δεν κρύβομαι. Όταν διάβασα μετά το παιχνίδι στην Ξάνθη, το διαλύστε το, τότε σήκωσα ανάστημα. Προσπαθούσαμε αλλά δεν μας έβγαινε. Όταν άκουγα να λένε πως ο Ηρακλής θα πέσει, νευρίαζα. Και εγώ και τα παιδιά. Το “κλειδί” γύρισε με τη νίκη στη Βέροια. Η ομάδα τότε πήγε εκεί με -3 και κερδίσαμε. Εκεί δείξαμε πως θα το παλέψουμε.

Έχω κάνει κάτι παρόμοιο, αλλά αισθανόμουν πως ενώ μπορούσαμε να τρέξουμε κάποιος μας τραβούσε πίσω. Το μέγεθος του Ηρακλή είναι πολύ μεγάλο. Είμαι ευλογημένος που ήρθα στον Ηρακλή. Ο κερδισμένος της ιστορίας είμαι εγώ. Ευχαριστώ την οικογένεια του Ηρακλή που με δέχτηκε με τα καλά και τα κακά της.

Τα συναισθήματα είναι πολύ έντονα. Λίγες φορές ένιωσε έτσι στη ζωή μου. Σήμερα θέλω να χαρώ. Έχω πει θα μιλήσω γιατί πρέπει να μην σταματήσω τη χαρά. Θα ήμουν τρελός αν έμενα με αυτές τις συνθήκες. Μακάρι να είναι καλύτερες συνθήκες.

Έχω μάθει πως όταν υπάρχει κάτι καλό θα είναι τα λύνουμε μέσα στην οικογένεια. Το καράβι το πήγαμε εκεί που έπρεπε. Στη διοίκηση θα ήθελα να πω πως εμείς το κάναμε το καθήκον μας. Είναι η ώρα η δική τους».