Βαθμολογία

Βλάχος: «Τεράστια η διαφορά των δύο ομάδων...»

Διόλου ανταγωνιστικός υπήρξε ο Αιγινιακός ενάντια στα Τρίκαλα και δεν απεφεύχθη η βαριά ήττα με 5-0. Ο Γιάννης Βλάχος, λοιπόν, ανέφερε μετά το τέλος του αγώνα ότι η διαφορά κλάσης των δύο αντιπάλων ήταν τεράστια, ενώ έκανε λόγο για ως μη γενόμενη αγωνιστική για την ομάδα του.

«Δεν νομίζω ότι αντέχει σε κριτική το παιχνίδι. Τεράστια η διαφορά των δύο ομάδων. Είχα την αίσθηση πως ο Απόλλων είναι η καλύτερη ομάδα αλλά το τελευταίο διάστημα η ομάδα των Τρικάλων είναι στο ίδιο επίπεδο με τον Απόλλωνα. Τώρα γιατί δεν είναι ψηλά βαθμολογικά δεν θα το κρίνω εγώ. Το ρόστερ των Τρικάλων είναι πιο κοντά στην Α' Εθνική.

Ευτυχώς για εμάς τα αποτελέσματα ήταν προς τη θετική κατεύθυνση, καθώς μετά το πρώτο ημίχρονο είχαμε το μυαλό μας και στα άλλα γήπεδα. Η αγωνιστική για εμάς ήταν ως μη γενόμενη.

Έχουμε πέντε παιχνίδια που θα κρίνουν τα πάντα. Σήμερα κάναμε μια διαχείριση λόγω και των καρτών που είμαστε στο όριο και ήταν λάθος δικό μου. Τα παιδιά έπαιξαν, αλλά δεν ήμασταν καθόλου ανταγωνιστικοί.

Καλή συνέχεια στην ομάδα των Τρικάλων. Αυτό που είδα είναι κρίμα για την ομάδα των Τρικάλων που θα έπρεπε να είναι πιο ψηλά», δήλωσε ο τεχνικός του Αιγινιακού.