Βαθμολογία

Πάους: «Νοοτροπία νικητή, μεγάλη ομάδα η ΑΕΛ»

Στην νοοτροπία νικητή που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ στο παιχνίδι με την Ξάνθη στάθηκε με δηλώσεις του στην συνέντευξη τύπου ο Αντρέ Πάους.

Ο Ολλανδός τεχνικός αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα της νίκης, η οποία είναι έργο όλων, έδωσε το σύνθημα για την νέα σεζόν, ενώ χαρακτήρισε πρόκληση το να έρθει στην ΑΕΛ σε μια δύσκολη στιγμή, μια ΑΕΛ την οποία χαρακτήρισε μεγάλη ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αντρέ Πάους:

«Ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας καθώς έπρεπε να πάρους τους τρεις βαθμούς της νίκης για να παραμείνουμε στην Super League. Ευχαριστώ πολύ όλη την ομάδα, τους παίκτες, το τεχνικό τιμ και επίσης τους οπαδούς μας που είναι ο 12ος παίκτης. Προσωπικά αυτό που είδα από το παιχνίδι είναι ότι βγάλαμε πολλή ενέργεια, οι παίκτες είχαν νοοτροπία νικητή και αυτό φάνηκε στο ένας εναντίον ενός.

Οι παίκτες συνεργάστηκαν πολύ καλά μεταξύ τους και είμαι επίσης χαρούμενος από την απόδοση στην αμυντική μας λειτουργία. Πετύχαμε το σκοπό μας να παραμείνουμε στην Super League κάτι πολύ σημαντικό για το σωματείο και έτσι θα πρέπει να αναπτύξουμε ακόμα καλύτερα το κλαμπ για την επόμενη χρονιά».

Σε ερώτηση για τα συναισθήματα του αναφορικά με την παραμονή και πως βίωσε αυτός την όλη κατάσταση είπε:

«Καταρχάς ξέρων την ομάδα από το παρελθόν, γνωρίζω ότι η ΑΕΛ υπήρξε πρωταθλήτρια Ελλάδος, έχει κατακτήσει κύπελλα, είναι μεγάλη ομάδα και παραδέχομαι ότι δεν ήταν εύκολο για μένα να έρθω στο τέλος της περιόδου την στιγμή μάλιστα που η παραμονή δεν είχε εξασφαλιστεί και περάσαμε όλη αυτή την ψυχοβγαλτική διαδικασία. Αλλά ήταν και αυτό μια πρόκληση για μένα, το πετύχαμε όλοι μαζί και προσκαλώ ανοικτά τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο γιατί στο παιχνίδι αυτό είχαν μεγάλη συμβολή».