Βαθμολογία

Το γκολ έκρινε το ματς (PICS)

Νίκη με σκορ 1-0 πέτυχε σήμερα (23/4) ο Οικονόμος Τσαριτσάνης στην έδρα του Αετού Μακρυχωρίου για την 28η αγωνιστική της Α' ΕΠΣΛ. Μια νίκη που φέρνει την ομάδα του Κώστα Κατσάρα στους 47 βαθμούς, ενώ το Μακρυχώρι παρέμεινε στους 27 στην μάχη που δίνει για παραμονή στην κατηγορία.

Ένα πολύ δυνατό παιχνίδι κυρίως κέντρου στο πρώτο ημίχρονο με πολύ δύναμη και μοιρασμένο χωρίς πολλές φάσεις μπροστά στις δυο εστίες. Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι προσπάθησαν για το γκολ το έψαξαν κυρίως με αντεπιθέσεις, όμως δεν δημιούργησαν την μεγάλη φάση.

Πρώτη καλή στιγμή ήταν για την ομάδα του Οικονόμου όταν στο 29' ο Δραχαλίβας έκανε το πλασέ με την μπάλα να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι, ενώ δέκα λεπτά αργότερα η ομάδα του Κώστα Κατσάρα άνοιξε το σκορ όταν ο Χάμος έβγαλε σέντρα προς τον Τούφα, αυτός πλάσαρε προς το τέρμα με τον Καραγκούνη να μπαίνει στην πορεία της μπάλας και να την στέλνει στα δίχτυα.

Στην επανάληψη ο Οικονόμος έδωσε χώρο στον Αετό που προσπάθησε να φανεί απειλητικός κυρίως από αντεπιθέσεις, όμως χωρίς να δημιουργήσει την μεγάλη ευκαιρία και έτσι το 0-1 παρέμεινε μέχρι την λήξη της αναμέτρησης.

Διαιτησία: Κορέστης (Τσατσαρόνης, Σπανούλης).

Αετός Μακρυχωρίου (Γιάννης Μπουρνάκας): Μπαταβάνης, Γκαμπέτας, Τίκος, Παυλόπουλος (53' Χριστιανίδης), Βάσσιος, Αργύρης, Μάντζαρης, Τέας (67' Παναγιώτου), Νικολαΐδης, Πάσσιος, Θεοχάρης (58' Φουσίκας).

Οικονόμος Τσαριτσάνης (Κώστας Κατσάρας): Νούσιας, Νιφτάρι, Μπουμπουνάρας, Σαπάκος, Μόσχος, Χάμος, Ντούφας (57' Νάνος), Σακοράφας Β., Δραχαλίβας (64' Τζούργκανος), Καραγκούνης, Καλφούτζος (83' Λεβέντης).

*Την ονομαστική εορτή τους έχουν σήμερα ο πρόεδρος του Αετού Μακρυχωρίου κ. Γιώργος Μπιτσαράς, ο διοικητικός κ. Γιώργος Κυρίτσης καθώς και οι παίκτες της ομάδας Γιώργος Θεοχάρης, Γιώργος Τίκος, αλλά και ο Θωμάς Νικολαΐδης. Πολλές ευχές στους εορτάζοντες από το athleticlarissa.gr.

ΒΑΣΩ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ