Βαθμολογία

Ανατροπή και νίκη για την κ-17, 3-2 την Κέρκυρα

Μια πολύ σπουδαία νίκη με σκορ 3-2 πέτυχε σήμερα (22/4) η κ-17 της ΑΕΛ απέναντι στην αντίστοιχη της Κέρκυρας στο προπονητικό κέντρο των Δένδρων για την 4η αγωνιστική του 4ου γύρου.

Η ομάδα του Ζήση Ζιάγκα παρότι βρέθηκε να χάνει με 0-2 στο πρώτο ημίχρονο, όπου είχε τρία δοκάρια, βρήκε τα ψυχικά αποθέματα στην επανάληψη και σκοράροντας τρεις φορές έφτασε στην επική ανατροπή και την νίκη.

Οι Φαίακες εκμεταλλεύτηκαν δυο ατομικά λάθη των παικτών της ΑΕΛ και προηγήθηκαν 0-2 με την ΑΕΛ να έχει τρία δοκάρια, αλλά να ηττάται 0-2 στην ανάπαυλα.

Στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 51' ο Γκαλγκανόπουλος με ωραία ατομική προσπάθεια και πλασέ μέσα από την περιοχή μείωσε σε 1-2. Στο 72' από εκτέλεση κόρνερ του σκόρερ της ΑΕΛ ο Καλαπανίδας με κεφαλιά έφερε το ματς στα ίσια, με τους νεαρούς του Ζήση Ζιάγκα να φτάνουν στο 3-2 στο 85' με πλασέ του Βάνη μετά από πάσα του Πινακά.

ΑΕΛ (Ζήσης Ζιάγκας): Σουλούκος, Κυρμιτζής (65' λ.τ. Μαλούσι), Βόγλης (46' Τόπης), Φουρκιώτης, Καλαπανίδας, Καμπέρης (46' Κακαράντζας), Καλύβας (80' Βάνης), Μπαμπατζιάς (75' Χριστιανός), Μορφάκης, Πινακάς, Γκαλγκανοπουλος.

Δίκαιη χαρακτήρισε την νίκη της ΑΕΛ ο εορτάζων χτες (21/4) τεχνικός της κ-17 Ζήσης Ζιάγκας και αναφέρθηκε στην μεγάλη προσπάθεια των παικτών του να γυρίσουν το παιχνίδι, ενώ εμφανίστηκε ευχαριστημένος από τους παίκτες του, με μοναδικό παράπονο πάντως το ότι αρχικά υποτίμησαν την ομάδα του Ιονίου.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του κ. Ζιάγκα:

«Μια δίκαιη νίκη για μας, χάσαμε πολλές ευκαιρίες στο παιχνίδι, ακόμα και στο πρώτο που δεν ήμασταν σοβαροί, όχι ότι δεν προσπαθήσαμε, απλώς μας έλειπε η σοβαρότητα, παίξαμε καλά, κάναμε δυο ατομικά λάθη που εκμεταλλεύτηκε η Κέρκυρα, είχαμε τρία δοκάρια.

Στην επανάληψη κάναμε μεγάλη προσπάθεια γιατί δεν είναι εύκολο να γυρίσεις ένα παιχνίδι από 0-2 σε 3-2 ακόμα και καλύτερος να είσαι από τον αντίπαλο γιατί μιλάμε για μικρά παιδιά παρόλα αυτά κάναμε καλή διαχείρηση.

Είμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά, ίσως το μόνο παράπονο είναι ότι υποτιμήσαμε την Κέρκυρα στο πρώτο ημίχρονο, αλλά και πάλι επαναλαμβάνω παίξαμε καλά και είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών».

ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΗΓΑΝΑΚΟΣ