Βαθμολογία

Αφιέρωσε το βραβείο στους συμπαίκτες του ο Δώνης

Εκτός από τον Μιχάλη Μπαστακό η Παρασκευή (21/4) ήταν ημέρα βράβευσης και για τον Χρήστο Δώνη, με τον μεσοεπιθετικό του Ηρακλή να έχει αναδειχθεί ΜVP της 28ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Ο νεαρός άσος πήρε το βραβείο του από τα χέρια του τεχνικού της Κ20 Σάκη Αναστασιάδη, το αφιέρωσε στους συμπαίκτες του και τόνισε ότι γίνεται προσπάθεια να αφήνουν εκτός αποδυτηρίων τα σημαντικά οικονομικά προβλήματα που τους απασχολούν.

«Νομίζω ότι δικαιώνεται όλη αυτή η προσπάθεια που κάνω φέτος, προσωπικά θέλω να το αφιερώσω στους ανθρώπους που με πίστεψαν από την αρχή και σε όλα τα παιδιά μέσα στα αποδυτήρια. Χωρίς αυτά τα παιδιά δεν θα το είχα αυτό το βραβείο στα χέρια μου. Το αφιερώνω στους συμπαίκτες μου και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό.

Εντάξει είναι δύσκολα τα πράγματα, το ξέρουμε όλοι. Έχουμε καταφέρει να κρατήσουμε τα προβλήματα, όμως, έξω από τα αποδυτήρια. Αυτή τη στιγμή έχουμε μεγάλο κίνητρο, μένουν δυο παιχνίδια, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να τα πάρουμε», ανέφερε ο Δώνης. Από εκεί και πέρα, είπε:

Για την παραμονή στην κατηγορία: «Αυτή τη στιγμή έχουμε το πάνω χέρι εμείς, η παραμονή εξαρτάται μόνο από εμάς. Αν κερδίσουμε τα δυο επόμενα παιχνίδια, θεωρώ πως θα παραμείνουμε στην κατηγορία».

Για το γεγονός ότι δεν θα παίξει κόντρα στον Παναιτωλικό, αφού έχει συμπληρώσει κάρτες: «Ήθελα να αγωνιστώ, αλλά νομίζω ότι τα παιδιά θα κάνουν μεγάλη προσπάθεια και στο τέλος θα δικαιωθούμε».

Για το αν έχει ξανασυναντήσει στην καριέρα του τόσα εξωαγωνιστικά προβλήματα: «Προσωπικά όχι. Είναι πολλά τα προβλήματα, αλλά όχι αγωνιστικά γιατί έχουμε πολλά παιδιά με ταλέντο. Διοικητικά όμως είναι πάρα πολλά».