Βαθμολογία

Αφαίρεση τριών βαθμών στα Χανιά

Νέος μπελάς προέκυψε στον ΑΟΧ αναφορικά με το θέμα των οφειλομένων προς τον Ανέστη Χατζηλιάδη. Οι Χανιώτες ήταν ασυνεπείς στην καταβολή δόσης στον ποδοσφαιριστή, με αποτέλεσμα η διοργανώτρια αρχή να τους τιμωρήσει με ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών. Πάντως, η ομάδα έχει προθεσμία μέχρι την Παρασκευή (28/4) να εξοφλήσει τον πρώην παίκτη της και αν το πράξει, τότε οι βαθμοί θα της επιστραφούν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Σας ενημερώνουμε ότι σε εκτέλεση της υπ.  αριθμ. 33/2017 απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου της Ε.Π.Ο., που έχει κοινοποιηθεί στην ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ ΑΟ  & στη FOOTBALL LEAGUE και αφού παρήλθε άπρακτη η ημερομηνία προθεσμίας που το Δικαστήριο έταξε στην ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ ΑΟ την εξόφληση της επιδικασθείσης χρηματικής ποινής απαίτησης του αιτούντος ποδοσφαιριστή ΑΝΕΣΤΗ ΧΑΤΖΗΛΙΑΔΗ, από την ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ ΑΟ αφαιρούνται τρεις ( 3 ) βαθμοί από τον οικείο βαθμολογικό πίνακα.

Σημειώνεται πως σύμφωνα με τον οικείο Κανονισμό Ιδιότητας και Μετεγγραφών της ΕΠΟ ( άρθρο 24 παράγραφος 5 ) αν η ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ ΑΟ προβεί στην εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή μέχρι την 28-04-2017, οι εν λόγω βαθμοί θα επιστραφούν στην ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ ΑΟ με νεότερη απόφαση της FOOTBALL LEAGUE».