Βαθμολογία

Μπακογιάννη σε Κουρουμπλή: «Είσαι ξεφτιλισμένος»

Δριμεία επίθεση στον Παναγιώτη Κουρουμπλή εξαπέλυσε η Ντόρα Μπακογιάννη με αφορμή τις αιχμές που άφησε ο υπουργός Ναυτιλίας για τη μητέρα της Μαρίκα Μητσοτάκη.

«Μόνο ένας χυδαίος, ξεφτιλισμένος άνθρωπος όπως ο κ. Κουρουμπλής θίγει με αυτό τον τρόπο τη μνήμη της μάνας μου 5 χρόνια μετά το θάνατό της», έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter, την Πέμπτη (20/9) και πρόσθεσε: «Η χυδαιότητα του κ. Κουρουμπλή ξεπερνάει κάθε όριο. Θυμήθηκε τη μητέρα μου που έδινε μάχη για τα άτομα με ειδικές ανάγκες στον πανικό του».

«Μόνο ένας χυδαίος, ξεφτιλισμένος άνθρωπος όπως ο κ. Κουρουμπλής θίγει με αυτόν τον τρόπο τη μνήμη της μάνας μου 5 χρόνια μετά το θάνατό της», τόνισε η βουλευτής της Ν.Δ.

«Η μητέρα μου προσπάθησε να στήσει ένα κρατικό κέντρο αποκατάστασης για όλους αυτούς που έχουν ανάγκη και δεν μπορούν να πάνε στα ιδιωτικά, και έπεσε τότε όλο το παλαιό ΠΑΣΟΚ επάνω της, με τον κ. Κουρουμπλή να πρωτοστατεί να σταματήσει αυτή η προσπάθεια», συνέχισε η κ. Μπακογιάννη.

«Μέσα στον πανικό του ο κ. Κουρουμπλής για την εξεταστική που έρχεται και για τις μέρες του στον χώρο της Υγείας, ρίχνει λάσπη χωρίς όριο. Εάν είχε κάτι μεμπτό ο κ. Κουρουμπλής, γιατί δεν το έφερνε στο φως 30 χρόνια τώρα, που ήταν εξουσία ως παλαιό ΠΑΣΟΚ και υπουργός ΣΥΡΙΖΑ;» διερωτήθηκε η κ. Μπακογιάννη.

Να θυμίσουμε πως την Τετάρτη (19/4) στον Παναγιώτη Κουρουμπλή απάντησε και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος και αυτός έκανε λόγο για χυδαιότητες.