Βαθμολογία

Austrian Boys: «Δώστε τα όλα»

Η χρονιά έχει χαθεί για τον Ολυμπιακό Βόλου, ωστόσο άπαντες στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο κινούνται στους ρυθμούς του κυριακάτικου (23/4) ντέρμπι με τη Νίκη στο Πανθεσσαλικό.

Φυσικά και οι οργανωμένοι της ομάδας, οι οποίοι μέσω ανακοίνωσής τους, απαιτούν από τους ποδοσφαιριστές να αντιληφθούν τις ιδιαιτερότητες του συγκεκριμένου αγώνα και να τα δώσουν όλα για το «τρίποντο».

Παράλληλα, καλούν τον κόσμο της ομάδας να βρεθούν μαζικά στο γήπεδο. Αναλυτικά η ανακοίνωση των Austrian Boys: ««Όταν ο Ολυμπιακός Βόλου έχει έναν τόσο ιδιαίτερο αγώνα, όπως είναι αυτός της Κυριακής στο Πανθεσσαλικό στάδιο, δεν υπάρχει τίποτα άλλο για εμάς. Αφήνουμε πίσω τις στεναχώριες, την απογοήτευση και όσα έχει μέσα του ο καθένας και είμαστε προσηλωμένοι μόνο σε αυτόν. Θέλουμε πολύ ο Ολυμπιακός Βόλου να κερδίσει αυτόν τον αγώνα, όπως πάντα. Απαιτούμε από τους παίκτες που θα φορέσουν την φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου την Κυριακή να καταλάβουν τις ιδιαιτερότητες που έχει για εμάς αυτό το ματς και να τα δώσουν ΟΛΑ. Θέλουμε τον κόσμο της ομάδας να βρεθεί μαζικά στο στάδιο να στηρίξει την ομάδα. Εμείς αυτό θα κάνουμε για άλλη μια φορά! Την Κυριακή στη 1 το μεσημέρι θα συγκεντρωθούμε όλοι στο Άσυλο, για να μεταβούμε μαζικά και οργανωμένα στο στάδιο.  

Βόλος στα εύκολα, Βολάρα στα δύσκολα

Austrian Boys

Υ.Γ. Για εμάς, όταν λέμε ότι ο Ολυμπιακός Βόλου είναι οικογένεια το εννοούμε και είναι αυτονόητο ότι στηρίζουμε πάντα τους ανθρώπους που είναι στην οικογένεια της ομάδας, ειδικά όταν αυτοί βάλλονται άδικα, είτε είναι οπαδοί, είτε διοικούντες, είτε ανήκουν στο αγωνιστικό τμήμα».