Βαθμολογία

Να είναι η... «γνωστή» εντός έδρας

Τον πιο σημαντικό «αγώνα επίβιωσης» δίνει την Κυριακή (23/4) η ΑΕΛ. Η ομάδα του Αντρέ Πάους θέλει να πάρει τη νίκη και να αφήσει πίσω της όλους τους προβληματισμούς, την ανησυχία, το άγχος και το «βαρύ φορτίο» που κουβαλά από την αρχή της σεζόν.

Ο Ολλανδός τεχνικός της ομάδας μπορεί να μην έχει διανύσει μεγάλο διάστημα στο «τιμόνι» του συλλόγου, ωστόσο εκμεταλλευόμενος και τη διακοπή που ακολούθησε λόγω των εορτών, έχει σχηματίσιε σίγουρα μια ολοκληρωμένη εικόνα για τη «στελέχη» που πλαισιώνουν την ομάδα. Για τα δυνατά και τρωτά της σημεία.

Αν πάντως θελήσει να ακολουθήσει μια δοκιμασμένη «συνταγή», δεν χρειάζεται να επινοήσει κάτι το διαφορετικό από την «πεπατημένη» που ακολουθούν οι «βυσσινί» στους εντός έδρας αγώνες.

Θέλει πάθος, υπομονή, δύναμη και «τρεξίματα». Θέλει το «ποδοσφαιρικό θράσος» που είχε με τη Βέροια. Θέλει προσήλωση στο πλάνο, όπως είχε γίνει με τον Ολυμπιακό. Θέλει τη θέληση που είχε με τον Παναθηναϊκό. Τις ευκαιρίες που είχε με την ΑΕΚ, ακόμα και αν σε εκείνο το παιχνίδι η τύχη δεν ήταν με το μέρος της...

Μ.Ι.