Βαθμολογία

Στο «μικροσκόπιο» η Ξάνθη...

Το αξιόμαχο σύνολο της Ξάνθης θα κληθεί να αντιμετωπίσει η ΑΕΛ στο AEL FC ARENA, την προσεχή Κυριακή (23/4).

Οι «βυσσινί» του Αντρέ Πάους έρχονται προετοιμασμένοι για μια αναμέτρηση που μπορεί να τους εξασφαλίσει την παραμονή στην κατηγορία και θα «παλέψουν» μέχρι τέλους για να το πετύχουν.

Βεβαίως δεν αγωνίζονται κόντρα σε μια ομάδα που είναι αδιάφορη. Τουλάχιστον σε θεωρητικό επίπεδο, καθώς οι Ακρίτες βρίσκονται στην 6 θέση (45 βαθμοί) του πρωταθλήματος, μόλις 4 πίσω από την ΑΕΚ και τις θέσεις που οδηγούν play-off. Όπως φαντάζει λογικό, θα θέλουν να εξαντλήσουν από την πλευρά τους την πιθανότητα να το πετύχουν, όσο και αν αυτό μοιάζει ακατόρθωτο στις δύο αγωνιστικές που απομένουν...

Τακτική, πίεση και πάσες περιελάμβανε η χθεσινή (19/4) προπόνηση των φιλοξενούμενων. Το τεχνικό επιτελείο επικεντρώθηκε, επίσης, στην αποτελεσματικότητα των ποδοσφαιριστών κατά την τελική προσπάθεια.

Αξίζει να σημειωθεί πως μοναδικός απών για το σύνολο του Ραζβάν Λουτσέσκου κόντρα στους «βυσσινί», θα είναι ο Κασά Καμαρά, που δεν θα αγωνιστεί στα δύο τελευταία παιχνίδια της ομάδας του, καθώς έχει συμπληρώσει κάρτες.