Βαθμολογία

Κοιτάζει Βελλίδη ο Πανιώνιος

Οι μεταγραφικές αναζητήσεις έχουν αρχίσει στον Πανιώνιο και αυτό φαίνεται άλλωστε και από το ταξίδι του Αντώνη Μανίκα στην Αργεντινή. Οι «κυανέρυθροι» θα χάσουν αρκετούς παίκτες για άλλη μία σεζόν και είναι αναγκασμένοι να ψάχνονται για τουλάχιστον πέντε ενδεκαδάτους παίκτες.

Η μία θέση στην οποία θα γίνει σίγουρα μεταγραφή είναι αυτή του τερματοφύλακα και σύμφωνα με πληροφορίες του a-sports.gr ένα από τα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι είναι αυτό του Μάρκου Βελλίδη.

Οι «κυανέρυθροι» έχουν ρίξει το βάρος στην ελληνική αγορά για τερματοφύλακα και ο 30χρονος διεθνής είναι ελκυστική περίπτωση. Έχει παραστάσεις, έχει αποδείξει τι μπορεί να κάνει τα προηγούμενα χρόνια και είναι ελεύθερος. Για τους συγκεκριμένους λόγους βρίσκεται ψηλά στη λίστα των Νεοσμυρνιωτών.

Ωστόσο, πρέπει να σημειωθεί πως τη δεδομένη χρονική στιγμή στην Πλατεία απλώς εξετάζουν τις επιλογές τους και δεν έχουν προχωρήσει σε κάποια κρούση. Πρώτα θα τελειώσει η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και μετά θα φορτσάρουν.

Από εκεί και πέρα, ο Καστοριανός κίπερ δεν είναι ούτως ή άλλως διατεθειμένος να βιαστεί και θα περιμένει μήπως έρθει κάτι καλό από το εξωτερικό, όπως η περίπτωση με τη Νότιγχαμ Φόρεστ. Οι Άγγλοι, μάλιστα, είχαν μείνει πολύ ευχαριστημένοι με όσα είδαν στις προπονήσεις και δεν αποκλείεται να επιστρέψουν. Αν αυτό γίνει, τότε το πιο πιθανό είναι να κλείσει εκεί.

Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί πως παίζει πάντα και το ενδεχόμενο επιστροφής του στον ΠΑΣ Γιάννινα υπό προϋποθέσεις. Ποιες είναι αυτές; Η πρώτη να πουληθεί ο Πασχαλάκης, κάτι που οι Ηπειρώτες θεωρούν αρκετά πιθανό. Η δεύτερη να μην έχει στα χέρια του ο Βελλίδης το καλοκαίρι μία πολύ δελεαστικότερη πρόταση (εξωτερικό δηλαδή ή ομάδας που διεκδικεί το πρωτάθλημα). Αν, λοιπόν, υπάρχουν αυτές οι προϋποθέσεις στον ΠΑΣ τονίζουν ότι «δεν θα πάει αλλού, θα γυρίσει εδώ» λόγω της εξαιρετικής του σχέσεις με τους ανθρώπους της ομάδας, με την οποία άλλωστε προπονείται αυτό τον καιρό για να παραμένει σε καλή κατάσταση.

a-sports.gr