Βαθμολογία

Ο σχεδιασμός του Πλατανιά

Εναν καινούργιο... κορμό χρειάζεται ο Πλατανιάς. Μετά την ολοκλήρωση των φετινών αγωνιστικών υποχρεώσεων θα ξεκινήσουν οι ουσιαστικές διαπραγματεύσεις με τους παίκτες των οποίων τα συμβόλαια λήγουν. Για να ακριβολογούμε, με αυτούς που είναι στα πλάνα του Γιώργου Παράσχου. Ανεξάρτητα όμως από το ποιοι θα παραμείνουν και ποιοι θα αποχωρήσουν, η ομάδα των Χανίων θα κινηθεί σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, για έξι παίκτες, οι οποίοι θα αποτελούν και τον κορμό.

Συγκεκριμένα, θα αναζητηθεί ένας στράικερ και ένας κεντρικός αμυντικός, οι οποίοι και θα καλύψουν τα κενά του Γιώργου Γιακουμάκη, που θα συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ και του Γιάγια Μπανανά, ο οποίος θα ψάξει το άλμα σε μεγαλύτερο σύλλογο, εντός ή εκτός των συνόρων. Επιπλέον, θα αποκτηθεί ένας τερματοφύλακας, ένας αμυντικός μέσος, ένας επιτελικός μέσος, αλλά και ένας ακραίος μεσοεπιθετικός.

Αυτές οι κινήσεις θα γίνουν όποιες και αν είναι οι εξελίξεις με τους παίκτες που είναι δεσμευμένοι μέχρι τον Ιούνιο. Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο Πλατανιάς θέλει να κρατήσει τους Βάντερσον, Μουνάφο κατά κύριο λόγο και έπειτα τους Μενδρινό, Αποστολόπουλο. Από εκεί και πέρα, προφορική συμφωνία υπάρχει με τον Σωτηρίου. Οποιος εκ των προαναφερθέντων δεν συνεχίσει στον σύλλογο, τότε θα αναζητείται ο αντικαταστάτης του.

a-sports.gr