Βαθμολογία

Διαζύγιο με Συμεωνίδη η Πύδνα Κίτρους

Την λύση της συνεργασίας μετά από τρία χρόνια με την ομάδα της Πύδνα Κίτρους ανακοίνωσε ο Γιάννης Συμεωνίδης.

Ο πρώην πια προπονητής τερματοφυλάκων της κατερινιώτικης ομάδας ανακοίνωσε το διαζύγιο μετά από ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media.

Αναλυτικά η σχετική ανάρτηση:

«Δυστυχώς μετά από τρία χρόνια ένα ταξίδι έφτασε στο τέλος του. Ένα ταξίδι που ξεκίνησε με όνειρα, ελπίδα αλλά η κατάληξη δεν ήταν αυτή που όλοι προσδοκούσαμε. Βέβαια, μέσα σε αυτά τα τρία χρόνια ζήσαμε πραγματικά πολύ όμορφες στιγμές με αποκορύφωμα την κατάκτηση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδος, μια διάκριση που έκανε γνωστή την Πύδνα και γενικά το μικρό αυτό χωριό, πανελληνίων.

Θέλω, τέλος, μέσα από εδώ, πραγματικά να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο, Γιάννη Ντούμο για την εξαιρετική συνεργασία που είχαμε αυτά τα τρία χρόνια, όπως και τον γιο του Στέλιο. Επίσης, τους προπονητές που συνεργάστηκα, τον Διονύση Τοκατλίδη, τον Αποστόλη Στύλο και τον μεγάλο δάσκαλο, Γιώργο Χατζάρα. Επίσης, τους γυμναστές, φυσιοθεραπευτές, φροντιστές και όσους γενικά σχετίζονται με την ομάδα. Τελευταία άφησα τα…παιδιά μου, όπως τα λέω εγώ. Τους τερματοφύλακές μου. Όλους αυτούς που συνεργάστηκα τα τρία χρόνια που βρισκόμουν μαζί τους.

Πιστεύω πως ήμουν ακριβοδίκαιος με όλους και πως δεν αδίκησα ποτέ κανέναν. Καλή συνέχεια παιδιά, προσπάθεια, υπομονή και επιμονή, πρώτα για τους εαυτούς σας».