Βαθμολογία

«Μάχη μέχρι τέλους» στο Μονακό...

Η αναμέτρηση των πολλών τερμάτων που όλοι περιμέναμε να δούμε ανάμεσα σε Ντόρτμουντ και Μονακό στο «Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ», εν τέλει επιβεβαίωσε τις προσδοκίες μας.

Στον απόηχο της τριπλής έκρηξης που έγινε κόντα στο λεωφορείο το οποίο μετέφερε την αποστολή των Γερμανών στο γήπεδο και είχε ως συνέπεια να μεταφερθεί το ματς 24 ώρες μετά, η Μονακό με πρωταγωνιστή τον Μπαπέ επικράτησε με σκορ 3-2 στην έδρα της Ντόρτμουντ. Απέκτησε σημαντικό προβάδισμα ενόψει της σημερινής (19/4) αναμέτρησης, για την πρόκριση στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ και μπορεί να «ονειρεύεται»...

Ενόψει του αποψινού αγώνα,  ο Λεονάρντο Ζαρντίμ μπορεί να υπολογίζει σε μια πολύ σημαντική επιστροφή. Ο λόγος για τον Μπακαγιόκο που εξέτισε την ποινή του, όμως τη θέση του στο απουσιολόγιο θα πάρει ο Φαμπίνιο  που αντίκρισε κόκκινη κάρτα στο πρώτο παιχνίδι. Παραμένουν εκτός και οι Σιντιμπέ, Μποσίλια και Καρίγιο.

Στην αντίπερα όχθη, δεν είναι λίγα τα προβλήματα που καλείται να αντιμετωπίσει ο Τόμας Τούχελ, καθώς πλην του τραυματία Μπάρτρα, θα λείψουν και οι Γκέτσε, Σίρλε, Ντουρμ, ενώ οι Μπέντερ και Ρόντε είναι αμφίβολοι. Σημαντική προσθήκη, βέβαια, σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι, θα είναι ο Ρόις, ο οποίος επέστρεψε για τα καλά και σκόραρε απέναντι στην Άιντραχτ.

Πιθανές συνθέσεις:

Μονακό: Σούμπασιτς, Τουρέ, Γκλικ, Ζέμερσον, Μεντί, Σίλβα, Μουτίνιο, Μπακαγιόκο, Λεμάρ, Φαλκάο, Εμπαπέ.

Ντόρτμουντ: Μπούρκι, Σμέλτσερ, Μπέντερ, Παπασταθόπουλος, Πίστσεκ, Βάιγκλ, Σαχίν, Ρόις, Καγκάβα, Ντεμπελέ, Ομπαμεγιάνγκ.

Μ.Ι