Βαθμολογία

Ο Χιμένεθ με κάλυμμα της Παναγίας στο κεφάλι

Το πρωί της Μεγάλης Παρασκευής (17/4), μία ημέρα μετά τον αγώνα στο γήπεδο «Γ. Καραισκάκης», ο προπονητής της ΑΕΚ Μανόλο Χιμένεθ έφυγε για το Αραχάλ.

Ο λόγος του ταξιδιού του είναι ο ίδιος εδώ και 38 χρόνια, με τον προπονητή της «Ένωσης» να προλαβαίνει και να δίνει το «παρών» στη λιτανεία της «πενθούσης Παρθένου Μαρίας».

«Κάθε χρόνο τέτοια ημέρα, είμαι στον τόπο καταγωγής μου για προσωπικούς λόγους, αλλά αυτή την φορά δεν γινόταν» είχε πει ο Μανόλο Χιμένεθ και μάλιστα έντονα φορτισμένος, αμέσως μετά την λήξη του αγώνα στο «Γ. Καραισκάκης».

Όπως αναφέρει δημοσίευμα του «aionsur.com», ο Χιμένεθ ζητά κάθε χρόνο τέτοια μέρα άδεια από την ομάδα που εργάζεται για να παρευρεθεί στην πόλη. Αυτή τη φορά, ωστόσο, τα πράγματα έγιναν διαφορετικά με τον Χιμένεθ να αναφέρει: «Έπρεπε να εκπληρώσω την υποχρέωση μου στον πάγκο της ομάδας, πριν ταξιδέψω».

Ο προπονητής πρόλαβε να συμμετάσχει στην τελετή και να εκπληρώσει το «τάμα» του. Όσοι συμμετέχουν στην τελετή φορούν στο κεφάλι το κάλυμμα που φορούσε και η Παναγία.