Βαθμολογία

Η Ατλέτικο έβαλε τέλος στο παραμύθι της Λέστερ

Η Λέστερ το πάλεψε, αλλά αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Ατλέτικο και η ομάδα της Μαδρίτης είναι αυτή που προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League για 3η φορά τα τελευταία 4 χρόνια!

Η Ατλέτικο προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League για 6η φορά στην ιστορία και για 3η τα τελευταία 4 χρόνια, έπειτα από την ισοπαλία με 1-1 στο Λέστερ.

Η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε είχε επικρατήσει 1-0 στη Μαδρίτη και πλέον θα διεκδικήσει την συμμετοχή σε τρίτο τελικό τα τελευταία 4 χρόνια, ενώ οι "αλεπούδες" στην παρθενική τους χρονιά στην διοργάνωση έφτασαν στους "8", γράφοντας και φέτος ιστορία.

Το εντυπωσιακό είναι πως αυτή ήταν 4η ευρωπαϊκή συμμετοχή της Λέστερ και στις 3 από αυτές έχει αποκλειστεί από την Ατλέτικο! Η πρώτη ήταν στον πρώτο γύρο του Κυπέλλου Κυπελλούχων 1961/62 και η δεύτερη στον πρώτο γύρο του UEFA Cup 1997/98.

Σκόρερς: 61' Βάρντι / 26' Σαούλ.

ΛΕΣΤΕΡ: Σμάιχελ, Σίμπσον, Μόργκαν (84' Αμάρτεϊ), Μπεναλουάν (46' Τσίλγουελ), Φουχς, Ντίντι, Ντρίνκγουότερ, Μαχρέζ, Ολμπράιτον, Οκαζάκι (46' Ουγιόα), Βάρντι.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ: Όμπλακ, Χουάνφραν (56' Λούκας Ερνάντεθ), Σάβιτς, Γκοντίν, Φιλίπε Λουίς (74' Κορέα), Χοσέ Μαρία Χιμένες, Γκάμπι, Σαούλ, Κόκε, Καράσκο (69' Τόρες), Γκριεζμάν.