Βαθμολογία

Λουίς Ενρίκε: «Αν βάλουμε το πρώτο....»

Να μπει στον αγωνιστικό χώρο και να διεκδικήσει την πρόκριση, παρά το 3-0 της Ιταλίας, θέλει ο προπονητής της Μπαρτσελόνα Λουίς Ενρίκε.

Ο τεχνικός των «μπλαουγκράνα» ανέφερε χαρακτηριστικά ότι αν έρθει το πρώτο γκολ, το δεύτερο θα μπει από το Καμπ Νου και το τρίτο θα μπει από μόνο του. Ο Λουίς Ενρίκε τόνισε ότι η πρωταθλήτρια Ισπανίας θα πρέπει να είναι ταυτόχρονα με ηρεμία και ένταση, ενώ δεν έχει να χάσει κάτι από το ματς.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του προπονητή της Μπαρτσελόνα:

«Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε και πώς να το κάνουμε. Όπως και στη ρεβάνς με την Παρί, χρειάζεται να έχουμε ταυτόχρονα ηρεμία και ένταση. Τότε το κάναμε στην εντέλεια. Είμαι σίγουρος πως κάποια στιγμή θα μπούμε στη διεκδίκηση της πρόκρισης. Αν βάλουμε το πρώτο γκολ, το δεύτερο θα μπει από το ‘Καμπ Νου’ και το τρίτο θα έρθει μόνο του. Δεν χρειάζεται να κάνουμε ένα τέλειο παιχνίδι, αλλά να είμαστε αποτελεσματικοί. Πλέον δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε και μόνο μία επιλογή, να επιτεθούμε και να συνεχίσουμε να το κάνουμε μέχρι να πετύχουμε το στόχο μας. Είμαστε αναγκασμένοι να ρισκάρουμε και θα το κάνουμε».