Βαθμολογία

Γιλμάζ: «Να κάνουμε το break στο ΣΕΦ»

Τις τρεις νίκες και την πρόκριση στο Final Four έθεσε ως στόχο της Αναντολού Εφές ο τζένεραλ μάνατζερ της ομάδας Αλπέρ Γιλμάζ.

Αυτό σημαίνει ότι η τουρκική ομάδα θα πρέπει να κάνει το break στο ΣΕΦ απέναντι στον Ολυμπιακό, αν και όπως υποστηρίζει ο Τούρκος παράγοντας τα πράγματα μόνο εύκολα δεν είναι.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του:

«Δεν απέχουμε πολύ από τον Ολυμπιακό, που είναι μία ομάδα που την έχουμε αντιμετωπίσει πολλές φορές. Παρ’ όλα αυτά, είναι μία πολύ καλή ομάδα και δεν είναι εύκολο να τη νικήσεις στην έδρα της. Ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός εκμεταλλεύονται πολύ καλά την έδρα τους. Ξέρουμε τη μεγάλη δυσκολία που έχουμε και θα είναι δύσκολα και τα παιχνίδια στην Κωνσταντινούπολη. Στόχος μας είναι οι τρεις νίκες, αλλά θα πρέπει να παλέψουμε για την κάθε μπάλα. Και εκείνοι μας φοβούνται και ξέρουμε τη δύναμή τους. Ελπίζω να προκριθούμε στο Final Four.

Ο Ολυμπιακός έχει συνηθίσει να παίζει χωρίς τον Σπανούλη και το έχει κάνει στον δεύτερο γύρο της Ευρωλίγκας. Ο Σπανούλης είναι πολύ σημαντικός και ταλαντούχος παίκτης. Από τους πιο σπάνιους γκαρντ της Ευρώπης. Έχει ξεκολλήσει πολλές φορές τον Ολυμπιακός από τις δύσκολες καταστάσεις, αλλά και χωρίς εκείνον εξακολουθεί να είναι μία επικίνδυνη ομάδα. Εάν δεν είναι ο Σπανούλης, θα είναι ο Γκριν ή ο Πρίντεζης που συνεισφέρει και εκείνος σημαντικά. Ο Ολυμπιακός έχει πολλούς ποιοτικούς παίκτες και δεν θα ήταν λάθος να ξεχωρίσεις μόνο τον έναν».