Βαθμολογία

Ο ΣΕΠΝ. Λάρισας στον Αλμυρό (PICS)

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η επίσκεψη του συνδέσμου του ΣΕΠ στον Αλμυρό με την διεξαγωγή της φιλικής αναμέτρησης των δύο συλλόγων παλαιμάχων, το παιχνίδι τελείωσε στο αγγλικό σκορ 4-4.

Tα γκολ της Λαρισινής ομάδας: Το πρώτο γκολ ο Μάκης Αλεξούδης με βολέ από 40 μέτρα. Το δεύτερο γκολ ο Γιάννης Μικερτζής με ωραίο πλασέ. Το τρίτο ο Φάνης Μπατραλέξης με ανάποδο ψαλίδι και την ισοφάριση για τον ΣΕΠ. Στο 90' με πέναλτι του Φαρσαλινού Χρήστου Στεριόπουλου.

Αντίπαλος τερματοφύλακας και μέλος του ΣΕΠ ο Δημήτρης Κορδίστας τον οποίο βράβευσαν για την προσφορά του σε ποδόσφαιρο και κολυμβητικό σύλλογο (πρόεδρος ΝΟΛ.).

Ο αρχηγός του ΣΕΠ Γιώργος Αγγελούλης και μέλος του ΝΟΛ  έδωσε την πλακέτα. Ο πρόεδρος του ΣΕΠ και ο εκπρόσωπος  της ομάδας του Αλμυρού αντάλλαξαν αναμνηστικές πλακέτες για τον αγώνα φιλίας. Ο Φάνης Μπατραλέξης και μέλος του ΔΣ του ΣΕΠ πρόσφερε  εκ μέρους του χορηγού 1 κιβώτιο τσίπουρο ΒΡΥΣΣΑ. Και ο Μάκης Αλεξούδης έδωσε το λάβαρο της ομάδας στον ποιο παλιό παίκτη του Αλμυρού.

Το παιχνίδι διεξήχθη στο διπλανό χωριό Πλάτανος σε εξαιρετικές γηπεδικές εγκαταστάσεις και φυσικά το τρίτο ημίχρονο σε γνωστή ταβέρνα της περιοχής με υπόσχεση για ανταπόδοση στην Λάρισα.

ΣΕΠ: ΓΚΟΥΛΙΟΣ, ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΑΡΑΖΑΝΑΚΗΣ, ΣΤΕΡΙΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΙΚΕΡΤΖΗΣ, ΤΑΣΙΟΥΛΗΣ, ΤΑΣΙΟΥΛΑΣ, ΠΑΠΑΔΟΥΛΗΣ, ΚΟΝΤΗΣ, ΜΠΑΤΡΑΛΕΞΗΣ, ΑΓΓΕΛΟΥΛΗΣ, ΡΟΥΜΟΛΙΝΟ, ΖΑΦΕΙΡΟΥΛΗΣ, ΑΛΕΞΟΥΔΗΣ, ΠΕΡΚΑΣ.