Βαθμολογία

Θύμισε κάτι από τα παλιά... το Όλντ Τράφορντ!

Ούτε η διαφαινόμενη πρωταθλήτρια της Πρέμιερ Λιγκ Τσέλσι -τουλάχιστον μέχρι και σήμερα (16/4)- μπόρεσε να αμφισβητήσει την ανοδική εικόνα που παρουσιάζει η Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ το τελευταίο διάστημα.

Με πρωταγωνιστή τον Μάρκους Ράσφορντ που πέτυχε το πρώτο γκολ της ομάδας του, οι «κόκκινοι διάβολοι» δεν άφησαν το παραμικρό περιθώριο στην Τσέλσι και επικράτησαν της ομάδας του Αντόνιο Κόντε με σκορ 2-0.

Αυτή η νίκη διατηρεί τις ελπίδες των γηπεδούχων για την πρώτη τετράδα της Πρέμιερ Λιγκ, ενώ παράλληλα «κρούει των κώδωνα του κινδύνου» στους «μπλε», οι οποίοι πλέον απέχουν μόλις τέσσερις βαθμούς από την δεύτερη Τότεναμ.

Από το σφύριγμα της έναρξης του αγώνα, η Γιουνάϊτεντ έκανε σαφές το ποιος θα είναι το «αφεντικό» στην αναμέτρηση. Όλα αυτά... χωρίς το μεγάλο αστέρι των «κόκκινων», Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, που έμεινε στον πάγκο -μέχρι και το 83' όπου πέρασε εντός ως αλλαγή- για λόγους ξεκούρασης.

Στην κορυφή της επίθεσης λοιπόν βρέθηκε ο Μάρκους Ράσφορντ, με τον 19χρονο Άγγλο διεθνή να ανοίγει το σκορ στο 7ο λεπτό, με δεξί πλασέ μέσα από την περιοχή μετά από υπέροχη μπαλιά του Άντερ Ερέρα, και να έχει συνολικά εξαιρετική παρουσία, ταλαιπωρώντας αφάνταστα την αντίπαλη άμυνα.

Το δεύτερο γκολ για τους γηπεδούχους πέτυχε στο «καλημέρα» της επανάληψης με σουτ μέσα από την περιοχή που κόντραρε, ο Ερέρα.

Η Τσέλσι δεν κατάφερε να γίνει απειλητική σε κανένα σημείο του παιχνιδιού, με τους γηπεδούχους εν συνεχεία να αναλώνονται σε μια δειχείριση του αποτελέσματος.