Βαθμολογία

Δεν χαμογέλασε κανείς στο Μεστάγια...

Βαλένθια και Σεβίλλη σπατάλησαν ουκ ολίγες ευκαιρίες, πριν «κολλήσουν» στο τελικό 0-0 μεταξύ τους στο «Μεστάγια». Το παιχνίδι της Πριμέρα που είχε όλα τα «φώτα» πάνω του, εν τέλει δεν δικαίωσε τις φιλοδοξίες όσων το παρακολούθησαν.

Στο πρώτο ημίχρονο η Βαλένθια είχε εμφανή υπεροχή, με την Σεβίλλη να ισορροπεί την κατάσταση στο δεύτερο μέρος και τον Σιμόνε Ζάζα να είναι ο μοναδικός παίκτης των «νυχτερίδων» που έκανε την Σεβίλλη να νιώθει απειλή.

Στο πρώτο μέρος, Μουνίρ, Ελ Χανταντί, Σιμόνε Ζάζα και Ντανιέλ Παρέχο έχασαν πολλές ευκαιρίες με τις οποίες οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να είχαν πάρει το προβάδισμα, οι φιλοξενούμενοι όμως έχασαν τη μεγαλύτερη ευκαιρία για γκολ σε αυτό το διάστημα, με το δεξί σουτ του Στέφαν Γιόβετιτς στο 17' να σταματάει στο δοκάρι.

Το δέυτερο μέρος «κύλησε» πιο ομαλά και ο ρυθμός της αναμέτρησης ήταν πιο χαμηλός, με το 0-0 όμως να παραμένει μέχρι τη λήξη της αναμέτρησης, αφήνοντας την μεν Σεβίλλη στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας (62 πόντοι), την δε Βαλένθια στην 11η, μαζί με την Αλαβές.