Βαθμολογία

To επίτευγμα του Βασιλείου

Ο Στέλιος Βασιλείου έχει σηκώσει στις... πλάτες του τον Λεβαδειακό και έχει εξελιχθεί στον φυσικό ηγέτη του. Ο 26χρονος επιθετικός επέστρεψε στα γνώριμα λημέρια για να αναγεννήσει την καριέρα του, που είχε πάρει την κατιούσα, αλλά και να βοηθήσει τους Βοιωτούς να παραμείνουν στην κατηγορία.

Με το γκολ που πέτυχε εναντίον του Ολυμπιακού έγινε μόλις ο δεύτερος παίκτης στην ιστορία του συλλόγου, που κατορθώνει να σκοράρει σε βάρος του Big Four με τη φανέλα του. Ο Βασιλείου είχε πετύχει γκολ εναντίον του Παναθηναϊκού (δις), του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ και του έλειπαν μόνο οι Πειραιώτες από την... συλλογή του.

Πρώτος διδάξας ήταν ο Δήμος Κάβουρας, πριν από τρεις δεκαετίες. Ο νυν Ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής ποδοσφαίρου Γυναικών και παλαίμαχος επιθετικός των Παναθηναϊκού, ΟΦΗ και Απόλλωνα Σμύρνης, είχε αγωνιστεί στον Λεβαδειακό τη διετία 1987-89, πετυχαίνοντας 24 γκολ, επίδοση που τον κατατάσσει 3ο σκόρερ στην ιστορία των Βοιωτών, πίσω από τον Βαγγέλη Μάντζιο και τον Τάκη Λεμονή. Ο Κάβουρας είχε βάλει από δύο γκολ σε ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό και ένα στην ΑΕΚ. Να αναφέρουμε ότι ο Στέφανο Ναπολεόνι είχε σκοράρει κόντρα σε ΑΕΚ, Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ και ο Κώστας Τσάνας σε Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Βασιλείου μετρά 26 γκολ, ενάντια σε 17 ομάδες και 130 συμμετοχές στην πρώτη τη τάξει κατηγορία.

a-sports.gr