Βαθμολογία

Το πιο ανιαρό ντέρμπι των τελευταίων ετών…

Από την Τρίτη του Πάσχα θα αρχίσει να απασχολεί τον Ολυμπιακό Βόλο το τοπικό ντέρμπι με τη Νίκη, το οποίο θα διεξαχθεί την Κυριακή 23 Απριλίου στο Πανθεσσαλικό. Πέντε αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου στην Γ’ Εθνική κατηγορία, βαθμολογικό ενδιαφέρον δεν υπάρχει για τις δύο μεγάλες ομάδες του Βόλου, οι οποίες συνεχίζουν απογοητευμένες τη χρονιά και μέχρι τις 21 Μαΐου, που πέφτει η αυλαία της περιόδου, θα παρακολουθήσουμε πέντε ανιαρά και χωρίς ενδιαφέρον παιχνίδια.

Μετά από πολλά χρόνια ένα ντέρμπι Ολυμπιακού-Νίκης δεν προσελκύει το ενδιαφέρον των φιλάθλων των δύο ομάδων και δεν αποκλείεται να υπάρξει και αρνητική προσέλευση φιλάθλων. Παρότι στον Ολυμπιακό οι παίκτες με ανακοίνωσή τους, ως γνωστόν, ζήτησαν από τον κόσμο να στηρίξουν την ομάδα στα παιχνίδια που απομένουν για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος και από πλευράς τους θα κάνουν τα πάντα, να κερδίσουν τόσο τη νίκη, όσο και τα υπόλοιπα ματς, κλείνοντας με αξιοπρέπεια τη χρονιά.

Ήδη τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα (δύο ήττες και δύο ισοπαλίες στα τέσσερα τελευταία ματς) έχουν ρίξει τον Ολυμπιακό στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα, προς απογοήτευση όλων όσων πίστευαν πως οι «ερυθρόλευκοι» θα επέστρεφαν άνετα στη Football League, μετά και τις μεταγραφικές κινήσεις που έγιναν τον περασμένο Ιανουάριο.

Οι περισσότερες μεταγραφές αποδείχθηκαν, εκ του αποτελέσματος, αποτυχημένες, ο Ολυμπιακός πέταξε «λευκή» πετσέτα, μετά την ισοπαλία με τους Μαύρους Αετούς στο Ελευθεροχώρι, για να ακολουθήσουν δύο ήττες από Καραϊσκάκη και Διαγόρα Σεβαστής. Τουλάχιστον, ας κλείσει θετικά η χρονιά, καθώς ο κόσμος του Ολυμπιακού Βόλου δεν αντέχει άλλη κοροϊδία και στενοχώρια.

Πηγή: goalpost