Βαθμολογία

Λύτρωση με Ίσκο για Ρεάλ

Νικηφόρα συνέχισε την πορεία της προς τον τίτλο στην La Liga η Ρεάλ Μαδρίτης η οποία επικράτησε στο Χιχόν την Σπόρτινγκ με 3-2.

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης τα βρήκε σκούρα απέναντι στην μαχητική Χιχόν από την οποία βρέθηκε να χάνει δυο φορές μέχρι να έρθει στην τελευταία φάση ο Ίσκο να λυτρώσει την ομάδα του Ζιντάν.

Ο Γάλλος τεχνικός προέβη σε αλλαγές καθώς στον πάγκο έμειναν ενόψει Μπάγερν οι Ρονάλντο και Μπενζεμά κάτι που εκμεταλλεύτηκε η Χιχόν ανοίγοντας το σκορ στο 14' με τον Κοπ. Άμεση απάντηση από την Ρεάλ με το γκολ του Ίσκο στο 17' και τις δυο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια ισόπαλες 1-1.

Πέντε λεπτά μετά την έναρξη της επανάληψης ο Βέσκα πέτυχε το 2-1 για την γηπεδούχο ομάδα, όμως και πάλι οι "μερένχες" έφτασαν στην ισοφάριση με το τέρμα του Μοράτα στο 59', για να πάρουν τελικώς την νίκη στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων με το τέρμα του Ίσκο.

Πλέον η Ρεάλ στρέφει το βλέμμα της στην ρεβάνς της Τρίτης του Πάσχα (18/4), αλλά και στο el classico με την πρωταθλήτρια Μπαρτσελόνα την Κυριακή του Θωμά (23/4) παιχνίδι που θα κρίνει πολλά στην κούρσα του φετινού τίτλου.