Βαθμολογία

Μίλαν και Ίντερ σε μια «ντερμπάρα» με τα όλα της...

Σε μια ανεπανάληπτη ματσάρα, Ίντερ και Μίλαν μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις στο «Τζουζέπε Μεάτσα» και χάρισαν ανεπανάληπτες στιγμές σε όσους είχαν την τύχη να παρακολουθήσουν το ντέρμπι «Ντέλλα Μαντονίνα».

Η Μίλαν είχε συνολικά καλύτερη εικόνα από την αντίπαλό της καθ' όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης. Παρ' όλα αυτά η Ίντερ όντας πιο εύστοχη στην τελική προσπάθεια βρέθηκε να προηγείται με σκορ 2-0 μπροστά στο ημίχρονο... Οι «ροσονέρι» δεν πτοήθηκαν ιδιαίτερα όμως από την εξέλιξη αυτή και ισοφάρισαν με γκολ στις καθυστερήσεις ( 90+7) του αγώνα!

Στο 36' ο Αντόνιο Καντρέβα βγήκε στην... πλάτη των «ροσονέρι» και «εκτέλεσε» με ωραίο βολέ τον Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα, που δίστασε να βγει από την εστιά του.

Λίγα λεπτά αργότερα, στο 44' ήρθε η χαριστική βολή: ο Μαουρίτσιο Ικάρντι έγινε αποδέκτης της σέντρας του Ιβάν Πέρισιτς και πλάσαρε προ κενής εστίας για το 2-0.

Η Μίλαν πίεσε σε όλη τη διάρκεια του δευτέρου μέρους, όμως της έλειπε η τύχη και η αποφασιστικότητα. Εν τέλει όμως η προσπάθεια της αυτή «καρποφόρησε», όταν η προβολή του Αλέσιο Ρομανιόλι «έγραψε» το 2-1 στο 83' και το ματς πήρε... φωτιά.

Το «καρασάκι στην τούρτα» βέβαια μιας εκπληκτικής αναμέτρησης έμελλε να μπει στην εκπνοή του αγώνα και να δώσει το έναυσμα για μια απίστευση εναλλαγή συναισθημάτων.

Ύστερα από μια φάση διαρκείας η προβολή του Ζαπάτα πέρασε την γραμμή οριακά και διαμόρφωσε το τελικό 2-2!