Βαθμολογία

Βενγκέρ: «Δε θα δώσουμε στον Σάντσες ό,τι ζητήσει»

Μεγάλος ντόρος έχει δημιουργηθεί στο μεταγραφικό παζάρι του ποδοσφαίρου, όσον αφορά το τι θα αποφασίσει για το μέλλον του ο ποδοσφαιριστής της Άρσεναλ, Αλέξις Σάντσες, τη στιγμή που το συμβόλαιό του εκπνέει την επόμενη σεζόν.

Ο τεχνικός της Άρσεναλ πάντως Αρσέν Βενγκέρ, επισήμανε ότι δεν προτίθεται να τινάξει την μπάνκα στον αέρα για να διατηρήσει τον Χιλιανό επιθετικό, Αλέξις Σάντσες στις τάξεις της ομάδας.

«Κάποιοι μου ζητούν να του προσφέρω ό,τι χρειάζεται για να μείνει, αλλά έτσι διαταράσσεται κάθε μισθολογική ισορροπία που υπάρχει στο σύλλογο.

Για αυτό πρέπει η απόφαση να είναι αντικειμενική, με προτεραιότητα το καλό του συλλόγου. Καταλαβαίνω ότι οι κορυφαίοι παίκτες είναι πάντα προτεραιότητα, αλλά πρέπει να δίνεις όσα μπορείς να αντέξεις.

Πρέπει να αναλογιστούμε τις οικονομικές δυνατότητες μας για την κάλυψη των μισθών ολόκληρης της ομάδας. Το σίγουρο είναι ότι ο μισθός που λαμβάνει ο Σάντσες εβδομαδιαία, πριν 20 χρόνια τον εισέπρατταν ετησίως. Θα συνεχιστεί αυτό; Δεν γνωρίζω», επισήμανε ο Αλσατός.