Βαθμολογία

Το χάρηκαν Παλαίμαχοι και Νέοι στο Μελισσοχώρι Λάρισας (PICS)

ΦΩΤΟ & ΡΕΠΟΡΤΑΖ athleticlarissa – Βάσω Γκατζούλη

Η συνάντηση των Παλαιμάχων και Νέων ποδοσφαιριστών στο Μελισσοχώρι Λάρισας κάθε Μεγάλη Παρασκευή καλά κρατεί… Έτσι και φέτος στις 10.30 π.μ. «σφύριξε» ο διαιτητής το παιχνίδι. Ο λόγος για τον Δημήτρη Καρακάση που έχει προσφέρει πολλά στο ερασιτεχνικό μας ποδόσφαιρο. Το ματς έγινε ανάμεσα στους Παλαιμάχους και τον Αστέρα Μελισσοχωρίου.

Το σκορ για την ιστορία ήταν 4-4. Όλοι το χάρηκαν με την ψυχή τους. Εκτός από την διοίκηση του Μελισσοχωρίου που ήταν σύσσωμη, με τον πρόεδρο κ. Γιώργο Αγγελούλη, τον αντιπρόεδρο κ. Ανδρέα Καρακάση, τον ταμία κ. Δημήτρη Βαλόζο, τον προπονητή κ. Σπύρο Μούτσιο.

Επίσης εκεί βρέθηκε και ο γνωστός γιατρός της Λάρισας κ. Γεώργιος Λυτροκάπης (νευρολόγος – ψυχίατρος), αφού διετέλεσε για πολλά χρόνια και διευθυντής στο νοσοκομείο της Λάρισας. Ήρθε να θαυμάσει το γιο του Γιάννη Λυτροκάπη που μάλιστα πέτυχε τρία γκολ για την ομάδα των Παλαιμάχων.

Για την διακύμανση του ματς στο 5’ ο Σδράλης Β. έκανε τη σέντρα και ο Γκέφος με σουτ το 0-1. Στο 15’ και 25’ ο Λυτροκάπης έκανε το 1-1 και 2-1. Στο 30’ Σδράλης Β. έκανε το 2-2. Στο 35’ ο Σδράλης Κ. με καρφωτή κεφαλιά το 3-2, στο 39’ ο Λυτροκάπης το 4-2. Στο 50’ ο Χατζής το 4-3 και στο 60’ ο Νούσιας έκανε το τελικό 4-4.

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ: Μπουρντένας, Βαμβακίδης, Καρβούνης, Γεράσης, Τζατζούλης, Γκέφος, Ζαφειρούλης, Λυτροκάπης, Χαρούλης, Νάτσιος, Σδράλης Κ., Φιλιππούπολης, Αγγελούλης Γ., Τζίκας, Καρακάσης, Νούσιας Π.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΛΙΣΣΟΧΩΡΙΟΥ: Παπαϊωάννου, Αγγελούλης Λ., Βαλόζος, Τζεμολάρι, Σδράλης Β., Σδράλης Α., Λιάγκας, Χατζής, Γκέφος, Παπαδημητρίου, Ζαφειρίου, Λόζος, Βογιατζής.

*Μετά το τέλος του αγώνα η διοίκηση του Αστέρα παρέθεσε το καθιερωμένο νηστήσιμο γεύμα στην ταβέρνα «Ο Λευτέρης». Όλοι έδωσαν ραντεβού για του χρόνου την ίδια ημέρα…

Χαρακτηριστικές είναι οι εικόνες από το athleticlarissa.gr