Βαθμολογία

Γκουαρντιόλα: «Υπολογίζω κανονικά τον Κομπανί»

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα τόνισε ότι υπολογίζει κανονικά στις υπηρεσίες του Βινσέντ Κομπανί, εν' όψει της επόμενης σεζόν.

«Μετά τον αγώνα με την Τσέλσι αισθάνθηκε κάποιες ενοχλήσεις και δε θέλησε να το ρισκάρει. Τα καλά νέα ήταν ότι κατόρθωσε να αγωνιστεί για 90 λεπτά σε έναν σκληρό αγώνα στο Στάμφορντ Μπριτζ, παίζοντας σε υψηλό επίπεδο. Απ' ό,τι φαίνεται είναι έτοιμος για το επόμενο ματς».

Σε ερώτηση σχετικά με το μέλλον του παίκτη ο Καταλανός παρουσιάστηκε κατηγορηματικός. «Ο παίκτης έχει συμβόλαιο και υπολογίζεται κανονικά».

Σχετικά με τις φήμες περί ενδιαφέροντος της ομάδας για τον Αλέξις Σάντσες αλλά και το θέμα του τερματοφύλακα, με τους Μπράβο και Καμπαγιέρο να ερίζουν για μία θέση, είπε:

«Δεν είναι τώρα ο ενδεδειγμένος χρόνος για να ασχοληθούμε με αυτά. Έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε. Μετά το τέλος της σεζόν θα μιλήσουμε για τους παίκτες που έχουν συμβόλαιο την επόμενη σεζόν και για όσους είναι δανεικοί.

Όσον αφορά το θέμα του τερματοφύλακα, κάθε εβδομάδα αποφασίζω ποιος πρέπει να αγωνιστεί βασικός κρίνοντας από τον τρόπο που αγωνίζεται ο αντίπαλος καθώς και από την απόδοση των παικτών στις προπονήσεις. Εμπιστεύομαι αμφότερους».