Βαθμολογία

Γεύμα αγάπης παρουσία Ζήση Ντελόπουλου

Ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ, Ζήσης Ντελόπουλος για άλλη μία φορά έδειξε την ευαισθησία του και την αγάπη που έχει σε άτομα που γνωρίζει καλά εδώ και πολλά χρόνια.

Με αφορμή μια σχετική ανάρτηση στον λογαριασμό του στο facebook αναφέρει μια προσωπική του στιγμή με έναν άνθρωπο που έχει μέσα στην καρδιά του.

Συγκεκριμένα με τον επιχειρηματία, Απόστολο Χαρουπάκη γευμάτισε ο Αντιπρόεδρος της ΑΕΛ, Ζήσης Ντελόπουλος. Ο κύριος Χαρουπάκης μετέχει εδώ και χρόνια σε προσπάθειες που έχουν να κάνουν με την χρηματοδότηση αγώνων για παιδιά που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας. Επίσης χρηματοδοτεί την κίνηση «Hasta La Victoria Siempre».

Η ανάρτηση του Αντιπροέδρου της ΠΑΕ ΑΕΛ Ζήση Ντελόπουλου: «Σήμερα είμαι πολύ χαρούμενος και ευτυχισμένος που γευματίσαμε με έναν σπουδαίο επιχειρηματία μα πάνω απ’ όλα άνθρωπο και φίλο που δεν είναι άλλος από τον Αποστολο Χαρουπακη που την τελευταία μέρα εργασίας είχε όλη την οικογένεια του αλλά και όλο το προσωπικό της εταιρείας του σε μεσημεριανό γεύμα αγάπης!!!Τον ευχαριστώ θερμά που με είχε καλεσμένο μέσα στην στενή οικογένεια της εταιρείας του. Φίλε Αποστόλη να σε έχει ο θεός καλά να μας μαθαίνεις τις αξίες της Ζωής είμαι υπερήφανος που σε έχω φίλο και συνεργάτη!!!!!!»