Βαθμολογία

Πρώτα οι εκλογές και μετά οι Βέλγοι

Το Σάββατο 22 Απριλίου είναι προγραμματισμένες οι εκλογές στην Ερασιτεχνική Νίκη, με την προσδοκία αυτές να σημάνουν μία νέα μέρα για τον σύλλογο, αλλά και ειδικότερα για το ποδόσφαιρο.

Ως τότε, μέχρι τις 18-19 του μηνός, είναι πολύ πιθανόν να έχουμε ανακοινώσεις από τον κ. Φάτση και όσους θα τον πλαισιώσουν στο σχήμα που θα κατεβάσει στις εκλογές. Οι διεργασίες με τους Βέλγους μέσω των κ.κ. Μπρένιξ και Μπούις συνεχίζονται και πιστεύεται ότι μέχρι τα μέσα της άλλης βδομάδας θα έχουν ολοκληρωθεί οι επαφές και η συμφωνία για το οικονομικό κομμάτι, προϋπόθεση απαραίτητη, ώστε να ακολουθήσει η επίσημη ενημέρωση.

Αυτό που πρέπει με άλλα λόγια να γίνει είναι να «κλειδώσει» από την άποψη οικονομικών εγγυήσεων το όλο πλάνο για Ακαδημία, Νέους Αθλητές Νίκης και πρώτη ομάδα, το οποίο θα είναι πρωτοποριακό όχι μόνο για τον Βόλο αλλά και για όλη την Ελλάδα, και εν συνεχεία να παρουσιαστεί αναλυτικά στα Μ.Μ.Ε. και σε όλον τον κόσμο της Νίκης. Το πλάνο θα είναι κοινό, γιατί οι άνθρωποι που θα το «τρέξουν» θέλουν να υπάρχει μία ενιαία φιλοσοφία ανάμεσα σε υποδομές και ανδρική ομάδα.

Φυσικά, βασικό κομμάτι του σχεδιασμού θα είναι η ανακατασκευή των εγκαταστάσεων και των αθλητικών χώρων που ανήκουν στη Νίκη (βοηθητικό, γήπεδο ΟΣΕ και κεντρικό γήπεδο) σε σύντομο χρονικό διάστημα, έτσι ώστε να είναι όλα έτοιμα μέσα στο καλοκαίρι και να μπορέσουν να λειτουργήσουν οι ακαδημίες απρόσκοπτα ενόψει της νέας χρονιάς, με τη βεβαιότητα ότι θα πολλαπλασιαστούν οι εγγραφές. Μάλιστα, η ανακατασκευή σημαίνει και την οριστική επίλυση του χρόνιου προβλήματος με τον αγωνιστικό χώρο του Π. Μαγουλάς.

Σε καμία περίπτωση, αν όλα ευοδωθούν, ο κόσμος της Νίκης δεν πρέπει να βιάζεται, αφού πάει να γίνει κάτι, που θα δώσει μεγάλη προοπτική στο ποδοσφαιρικό τμήμα για πολλά χρόνια. Το σχέδιο που υπάρχει θα αναμορφώσει τελείως τον σύλλογο σε εγκαταστάσεις και ποδοσφαιρική φιλοσοφία, χωρίς να εγκαταλείπονται οι φιλοδοξίες για τη βιτρίνα του συλλόγου. Εξάλλου, εφόσον ο ίδιος ο Μισέλ Μπρένιξ αναφέρθηκε σε δηλώσεις του σε πρόταση και για τη μεγάλη ομάδα, είναι ευνόητο ότι κάτι καλό θα συμβεί και εκεί, αφού κανένα κομμάτι του ποδοσφαιρικού οικοδομήματος της Νίκης δεν είναι ανεξάρτητο το ένα από το άλλο. Όλα θα στηριχθούν πάνω στο δοκιμασμένο πρόγραμμα με θεαματικά αποτελέσματα και σε μεγάλους συλλόγους, που μεταφέρει  ο Μισέλ Μπρένιξ, ο οποίος θέλει να περάσει την ίδια ποδοσφαιρική φιλοσοφία από τους μικρούς ως τους μεγάλους.

Γίνεται εκκαθάριση του μητρώου την Πέμπτη

Μέχρι σήμερα Τετάρτη στις 20.00 έχουν τη δυνατότητα τα μη οικονομικά ενημερωμένα μέλη της Ερασιτεχνικής Νίκης για τον τελευταίο ενάμιση χρόνο να τακτοποιηθούν, πληρώνοντας τις συνδρομές τους και αύριο Πέμπτη θα γίνει εκκαθάριση μητρώου, όπως είχε αποφασιστεί στη Γενική Συνέλευση. Πλέον αναμένεται η κατάθεση υποψηφιοτήτων, αν αυτές υπάρξουν, όμως γενικότερα εκτιμάται ότι θα ήταν έκπληξη αν υπάρξει και δεύτερο ψηφοδέλτιο, αφού και ο κ. Ξάνθης έχει ανακοινώσει ότι δε θα είναι υποψήφιος, αλλά και ο κ. Τζήμας δεν ανακοίνωσε κάτι, παρά τις περί του αντιθέτου εξαγγελίες του.

Φιλοξενεί τους μικρούς του Απόλλωνα Καλαμαριάς η Νίκη

Την άλλη Τετάρτη 19/4 θα έρθει στον Βόλο φιλοξενούμενος της Νίκης ο Απόλλων Καλαμαριάς με τα τμήματα τζούνιορ- προπαιδικό-παιδικό και νέων.

Πηγή: magnesiasports