Βαθμολογία

Σκάουτινγκ σε Ισπανία και Γαλλία ο Αστέρας

Ο Νίκος Γαλανακόπουλος θα επισκεφτεί για δεύτερη φορά την Ισπανία, στο πλαίσιο του σκάουτινγκ συγκεκριμένων μεταγραφικών στόχων, ενώ θα ταξιδέψει και στην Γαλλία για τον ίδιο λόγο, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του a-sports.gr. 

Πριν από ένα μήνα περίπου, ο τεχνικός διευθυντής του Αστέρα Τρίπολης είχε παρακολουθήσει στην Ισπανία παίκτες, οι οποίοι είχαν προταθεί και ενδιαφέρουν και το ίδιο θα πράξει μετά το Πάσχα. Είναι πιθανό να προχωρήσει και στο επόμενο βήμα, δηλαδή να κάνει και τις πρώτες επαφές. Γενικότερα θα έχει και συναντήσεις και με μάνατζερ, με τους οποίους συνεργάζεται η αρκαδική ομάδα. Ο Γαλανακόπουλος θα δει παιχνίδια και στην Γαλλία όπου επίσης θα τσεκάρει συγκεκριμένα ονόματα που έχουν σημειωθεί στη λίστα του ως αξιόλογες περιπτώσεις.

Οπως και να έχει, η στροφή στην ξένη αγορά για την μεταγραφική ενίσχυση του καλοκαιριού θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη. Η απόκτηση παικτών από την εγχώρια αγορά και μάλιστα γηγενών, δεν απέδωσε την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο και ο Αστέρας θα... ψωνίσει κυρίως ισπανόφωνους παίκτες, στους οποίους είχε άλλωστε πολύ καλή... παράδοση.

a-sports.gr