Βαθμολογία

Έτοιμος να τα παρατήσει ο Μπούρμπος

Έντονη αναταραχή στο εσωτερικό της Αναγέννησης Καρδίτσας έφερε η εντός έδρας ήττα από τα Τρίκαλα, με τον πρόεδρο των «κιτρινόμαυρων» Βασίλη Μπούρμπο να προαναγγέλει ότι θα αποχωρήσει από τον σύλλογο.

Με δήλωσή του το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης (12/4) στην επίσημη ιστοσελίδα της ΑΣΑ, ο Β. Μπούρμπος κάνει λόγο για αχαριστία που δεν αντέχεται, καλώντας όσους διαρκώς ασκούν κριτική να βγουν μπροστά.

Αναλυτικά: «Κάποια στιγμή οι αντοχές τελειώνουν. Δεν με τρόμαξαν ποτέ οι ήττες και τα στραβοπατήματα της ομάδας όλα αυτά τα χρόνια. Αντιθέτως μέσα απ’ αυτά γινόμασταν πάντα πιο δυνατοί και πετυχαίναμε όλους τους στόχους σπάζοντας όλα τα ρεκόρ Περάσαμε μπόρες και μπόρες! Ξεπεράσαμε αποδόμηση, ξεπεράσαμε σεναριολόγους, ξεπεράσαμε συκοφαντίες και δολιοφθορές, ξεπεράσαμε χίλια δυο. Συνεχίσαμε να είμαστε δυνατοί και να φθάνουμε πάντα μα πάντα στο στόχο. Ο κάθε άνθρωπος, όμως, όπως είπα, έχει κάποιες αντοχές.

Ε, αυτές ξεπεράστηκαν! Αυτό όμως που δεν αντέχεται δεν είναι η πίκρα κάποιων δύσκολων αποτελεσμάτων, αλλά η αχαριστία. Εφθασε πλέον η ώρα, λοιπόν, να αναλάβουν εκείνοι που δεν ικανοποιούνται από την εικόνα που έχει η ομάδα όλα αυτά τα χρόνια και να μπουν μπροστά να την πάνε καλύτερα...».