Βαθμολογία

Πήρε τον βαθμό στην Αγιά η Αστραπή Νέας Πολιτείας...

Δωτιέας Αγιάς και Αστραπή Νέας Πολιτείας μοιράστηκαν βαθμούς μετά το ισόπαλο μεταξύ τους αποτέλεσμα (1-1), με τους φιλοξενούμενους να αφιερώνουν τον βαθμό στον ποδοσφαιριστή της ομάδας Βαγγέλη Σκόμπα.

Στο 15ο' και στο 25ο' λεπτό της αναμέτρησης, ο Φούντας επιχείρησε δύο φορές σουτ για την ομάδα του. Αρχικά το πλασέ που έκανε έφυγε άουτ, ενώ τη δεύτερη φορά μπλόκαρε ο Φαρμάκας. Στο ίδιο λεπτό ο Τσατσαλίδης έκανε το σουτ, όμως η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 40' το πλασέ του Τζουμάκη έβγαλε σε κόρνερ ο Φαρμάκας.

Στο 65' ο Μαλάκος κέρδισε πέναλτι, το εκτέλεσε ο Τσατσαλίδης για το 1-0. Στο 70' τον Τζουμάκη σταμάτησε ο Σούλι πριν γίνει απειλητικός και στο 75΄ο Τσακάλι αντίστοιχα. Στο 75' την πρώτη κεφαλιά πήρε ο Μαλάκος, στην επανάληψη ο Μπόντε έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 80' ωραία διαγώνια μπαλιά του Κυριάκου στον Βενέτη, με τον τελευταίο να επιχειρεί τη σέντρα στην «καρδιά» της άμυνας για τον Φούντα, που με πλασέ έκανε το τελικό 1-1. Στο 86' οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται για το γκολ που πέτυχε ο Μαλάκος και ακυρώθηκε αφού χτύπησε στο χέρι του Τσατσαλίδη.

*Η διοίκηση της Αστραπής Νέας Πολιτείας, ο προπονητής Κώστας Τσότσος καθώς και όλοι οι παίκτες της ομάδας, αφιερώνουν τον βαθμό στον παίκτη της ομάδας Βαγγέλη Σκόμπα, ο οποίος χειρουργήθηκε το Σάββατο βράδυ στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας στο χέρι του. Σύσσωμη η ομάδα του εύχεται ταχεία ανάρρωση!

Δείτε τις συνθέσεις με τις οποίες αγωνίστηκαν οι δύο ομάδες:

Δωτιέας Αγιάς (Δημήτρης Μπουκουβάλας): Φαρμάκας, Γούτος Β. (λ. τρ. 65' Μπόντε), Γούτος Ν., Τσακάλι , Σούλι, Ντελής (46' Νάτσης), Ντακούλας, Χαλάτσης (78' Σβερκούλης), Γιαννακός, Μαλάκος, τσατσαλίδης

Αστραπή Νέας Πολιτείας (Κώστας Τσότσος): Μπρέλλας, Γιαγιάκος, Παπαμάνος, Χασιώτης, Χλωρός, Μπατζέλας, Μπέτσης, Τζουμάκης, Κυριάκος, Βενέτης , Φούντας